Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

15.Samsung 46inca Smart 3D Full HD, 800Hz FullHd tv

976 pregleda
20 želi ovaj predmet

15.Samsung 46inca Smart 3D Full HD, 800Hz FullHd tv

Aukcija je završena kupovinom preko Kupi odmah opcije

Datum kupovine: 22.03.2017. u 09:15

Kupljen za: 43.699 RSD

Broj ponuda: 38 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

aky85

(1.818)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.374 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Samsung
  • Dijagonala ekrana 46“
  • Mane i oštećenja Nema

Pogledajte i moje ostale Aukcije

https://www.limundo.com/Clan/aky85/SpisakAukcija

Vizuelno prelep tv sa izuzetnim kvalitetom slike,koji ce predstavljati pravo uzivanje za vas i vasu porodicu,uvoz je iz Nemacke,radi odlicno,nikakvih skrivenih mana nema.Zainteresovane -potencijalne kupce bi zamolio da,ako su vec zainteresovani,pogledate detaljno specifikaciju,ako vas jos nesto u vezi tv-a zanima a nije naznaceno u opisu predmeta,pitajte,stojim Vam na raspolaganju i probacu da odgovorim,nemojte molim vas postavljati pitanja u vezi nekih podataka koje sam vec naznacio u opisu aukcije
UZ TV IDE DALJINSKI UPRAVLJAC I NAPOJNI KABEL

Samsung UE46D8090 116 cm (46 inča) 3D LED TV-a, klasa energetske učinkovitosti A (Full HD, 800Hz, DVB-T / C / S2 tuner, HDMI, VGA) srebro [Energetska klasa A]
proizvod
Samsung UE46D8090 3D LED TV
Uz Samsung Smart TV LED Series 8090 počinje nova era televizije. U sklopu inovativnog integriranog Smart Hub omogućuje jednostavno komunicirati sa svojim TV, surfati internetom, pregledavanje fotografija i uživati ​​u filmovima. Bilo da gledate film ili slušate glazbu, nevjerojatne 3D iskustvo će vas očarati i dati svoj svijet zabave novu dimenziju. Sofisticirani dizajn televizora i svestranog povezivanja čine više od vašeg TV - pravi oku sa nevjerojatnim mogućnostima.

Ovaj Smart TV može biti ništa
Filmovi, predstave, aplikacije i još mnogo toga. Ovaj Smart TV sve može.

Pridružite Samsung LED Series 8090 na sljedeći korak. Smart Hub omogućuje. Pristup sa značajkama kao što su pretraživanje Sve i integrirani web preglednik, jednostavno koristeći svoj TV na internet. Funkcije se također može vam pomoći pronaći relevantne sadržaje i informacije, te pristup filmove, glazbu ili fotografije. Samsung TV Apps i socijalne TV daljnje značajke koje vam omogućuju zabavu i komunikaciju sa svojim TV-om.


Besprijekorno dizajn
Besprijekorna konstrukcija za nenadmašan doživljaj gledanja

Samsung LED TV serije 8090 ima jedan desing bezvremensku ljepotu. Kombinacija površine slike s iznimno tankim okvirom i smanjenje bitnome osjećat ćete se još više približiti akciji. Impresivne tanki srebrni okvir je elegantan dodatak svakom životnom okolišu. Televizijski setovi su iznenađujuće lagan i lako biti priključen na dnevni boravak zida.

Ovaj Smart TV može biti ništa
Istražite novu dimenziju televizije

Novi 3D televizori LED Series 8090 kombinira izuzetno realistične 3D slike s novim 3D zvučne tehnologije. Po 3D Hyper real motor za klasične 3D doživljaj je moguće. Funkcija algoritam reprodukciju slike i osigurava dinamične i kristalno jasne Full HD slike. Kontrast i detaljne slike pružiti mikro zatamnjenje tehnologiju i 3D Auto Contrast. S, lagane 3D naočale novo razvijeni i 3D konverzija te LED TV donosi novi život u svoje 2D filmove i cijelim kućnog kina zabavu.


Micro Dimming tehnologije
Otkrijte detaljne slike i impresivnu boju

Uživajte u nevjerojatnu kvalitetu slike s naprednom tehnologijom Samsung. Micro Dimming tehnologija pruža izvanredne kontraste sa duboke crne i svjetlije bijele boje. Micro Dimming Halo učinci smanjeno (svjetlo rubovi), tako da možete vidjeti najsitnije detalje slike. Hiperstvar- nosti motora i LED pozadinsko osvjetljenje poboljšati prikaz slike i dovesti kristalno jasne slike u Full HD rezoluciji na televizoru. Široki Colour Enhancer Plus tehnologija koristi kompleksne algoritme prikazati jarke boje i napraviti tonova boje i nijanse vidljiv.

Krajnji osnova za zabavu

Ovaj Smart TV može biti ništa
Bundle svoj digitalni sadržaj s izvanrednim mogućnostima priključka na TV-u na jednom mjestu. AllShare značajka povezuje televizor bežično na svim svojim kompatibilnim multimedijskim uređajima i donosi svoje glazbe, filmova i fotografija na televizoru. Također sadržaj s računala, zahvaljujući softver skenira AllShare PC, prenose i igrao. High-Definition Multimedia Interface može spojiti izravno na 4 uređaja, čime sadržaja na TV-u. Posebno povoljno: S Anynet + možete koristiti sve funkcije pojedinih daljinskih upravljača na jednu, elegantan daljinskom upravljaču.
AllShare PC softver

Uz AllShare softver na računalu, instaliranje multimedijskih podataka na računalu u igru: Preuzmite AllShare softver na svom računalu i možete pretraživati ​​sadržaj i kopirajte ih na TV. Iskustvo sadržaja računala na TV ekranu - što će biti impresionirani.

PVR

S integriranim TV-snimač možete uživati ​​u digitalni video snimač sa svim važnim funkcijama. Na taj način možete koristiti funkciju vremenski pomak u bilo kojem trenutku pauzirati uživo i putem elektroničkog programskog vodiča može biti vaš omiljeni program udobno programa pritiskom na tipku. Samo medij za pohranu spojen na USB port i dalje idete.

HDTV tuner Trostruka

Doživite jedinstvenu tehnologiju bez dodatnog pomoćnog okvira. Jer ovi tuner za prijem digitalne televizije već su integrirani. DVB znači "Digital Video Broadcasting" i predstavlja standard za digitalni prijenos video signala. Postoji razlika između različitih načina prijenosa: DVB-S za satelitsko emitiranje, DVB-C za prijenos putem kabelskog sustava i DVB-T za zemaljsku mjenjačem.

CI +

CI je kratica za "Common Interface" te je sučelje koje omogućuje da se reproduciraju na CI modulom i smart kartice kodiran televizijskih programa. Za razliku od konvencionalnog zajedničko sučelje (CI V.1) sastali CI + odgovarajuće sigurnosne zahtjeve, što ga čini prikladnim za prihvat šifriranih programa i HDTV. To čini TV bez dodatnog dodatnom opremom prikladnom za digitalni i budućnosti.

HD +

Ovaj TV sa CI Plus sučelje omogućuje vam sve prednosti HD + preko satelitskog prijemnika bez dodatnog satelitski prijemnik - jer je zahvaljujući integriranom CI Plus utor može primiti HD postaja + pomoću CI Plus modul i HD + kartica. Kartica nudi mogućnost HD + stanica RTL, Sat.1, ProSieben, VOX, Kabel Eins i uživati ​​mnogo toga u HD kvaliteti.

Senzor Eco Light

Ekonomska, ekološki i najbolja slika. Senzor Eco podešava pozadinsko osvjetljenje televizora na okolnog svjetla, čime se osigurava nisku zakona energije i pravu razinu osvjetljenja za optimalnu sliku. Sve u svemu sve Samsung TV postavlja novi asortiman koristiti manje energije nego njihovim prethodni model.

Planet First

Novi Samsung televizori očuvati pomoću učinkovitih tehnologija, korištenje manjeg broja dijelova, a ne toksičnih materijala u okoliš. Dajte i zaštititi naš planet.


Ovaj TV je spremna za HD +


Kompletna HDTV užitak s HD +

Čak i najbolji flat screen TV je samo kao dobar kao što dolazi u. Ako primate televizijski program putem satelita, napraviti dodatni Large CI Plus modul za HD + više iz ove jedinice. Iskustvo 12 privatnih free-TV programa u najviše kvalitete slike HDTV. HD kanali, ekskluzivni + ima preko satelita u HD, uključuju popularne programe kao što su RTL HD, Sat.1 HD i ProSieben HD.

I tako se to radi:
CI Plus modul za HD + kupiti
Push u utor modula na TV
Uživajte u 12 atraktivnih TV programa u visokoj rezoluciji
Dvanaest mjeseci Ispitivanje bez rizika

Uključeno u cijenu modula je već HD + kartica vrijedi 50 milijuna eura za dvanaest mjeseci HD + besplatno. Čak i nakon što se odnosi i na HD + načelo "sajma događa." Vi odlučujete da li obnoviti nakon besplatnog probnog razdoblja ili ne. Za HD +, nema pretplate zamke, registracije ili ugovorne obveze. Uzmite najbolje za sebe. Ovdje su svi HD + kanala na prvi pogled, a slijedi još: RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, Kabel eins HD, RTL II HD, N24 HD, TELE 5 HD, Sport1 HD, Nickelodeon HD, Comedy Central HD i Sixx HD

Prvi izbor za sve satelitske kućanstava

Jedini uvjet: primate televizijski program putem satelita i iz svog novog TV-ima pored utora za CI Plus također ima izgrađen-in satelitskog prijemnika za DVB-S. Alternativno, možete HD + i HD + prijemnik primio, koji se lako spojen na TV. Uvjerite se u svakom slučaju na HD + logo. Bilo CI Plus modul ili prijemnik: Polaganje HD + je prvi izbor za satelitske kućanstava, vrijednost na najvišoj kvaliteti slike i zvuka.

Uslovi prodaje prodavca

Svidja vam se predmet,zainteresovani da kupite?Odlicno i ja zelim da ga prodam.Pazljivo procitajte opis predmeta i pogledajte slike pre nego krenete sa licitiranjem,ukoliko Vas neki podatak zanima a nije naveden u opisu slobodno pitajte,tu sam da odgovorim na svako Vase pitanje.Robna razmena me ne zanima,radimo po pravilima limunda,ako ne znate koja su molim Vas procitajte ih,nista mimo toga.Najbitnija stavka mi je da Vi kao kupac budete zadovoljni i potrudicu se da tako bude,nadam se da cete uzvratiti istom merom.

Prodavac

aky85 (1.818)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.374 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 55396963