WIFI IP spoljna kamera za video nadzor Wansview W6

126 pregleda
6 želi ovaj predmet

WIFI IP spoljna kamera za video nadzor Wansview W6

Cena: 4.690 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(357)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

397 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

1080P video i daljinski pristup: Vanjska nadzorna kamera Vansviev opremljena je HD objektivom od 2 megapiksela koji pruža kristalno čist i fluidan video dan i noć i štiti vaš dom gde god da se nalazite.
Dvosmerni audio i noćni vid: ova spoljna kamera ima ugrađeni zvučnik i mikrofon koji vam omogućava da čujete i razgovarate sa ljudima dok ste u pokretu. Sa 12 komada 850 nm infracrvenih LED dioda i udaljenošću noćnog vida do 25 metara, možete uživati u sjajnom videu uživo čak i noću.
Vodootporna IP66 i stabilna VLAN veza: IP66 ocenjene radne temperature se kreću od -10 stepeni do 40 stepeni. Napravljen od legure aluminijuma. Kamera je zaštićena od vandala i može se koristiti čak i po olujnom i snežnom vremenu u lošim vremenskim uslovima. Kamera radi sa 2.4G Vi-Fi (5G nije podržan). Maksimalna udaljenost između ViFi rutera i kamere: 18 metara bez zida.
Capable Mogućnost RTSP-a i Onvifa】 Kamera podržava otvorene protokole RTSP i Onvif, pa je možete integrirati u postojeća softverska rješenja ili druge aplikacije ili uređaje za skladištenje drugih proizvođača, poput Blue Iris-a, iSpi-a, NAS-a i NVR-a za jednostavno i jednostavno upravljanje kamere.
Fleksibilna memorija i radi sa Aleka: ova ViFi nadzorna kamera podržava mikro SD karticu do 128 GB (nije uključena) i našu skladište u oblaku. Možete izabrati da snimate video zapise alarma na Micro SD karticu ili u oblaku. Tehnologija finansijskog šifriranja za skladištenje u oblaku pruža najveću zaštitu privatnosti podataka. Niko ne može pristupiti vašim podacima bez vaše dozvole.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (357)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

397 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104433837