Solarna Kamera / dvosmerni zvuk i detekcijom pokreta

235 pregleda
5 želi ovaj predmet

Solarna Kamera / dvosmerni zvuk i detekcijom pokreta

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(399)

99,57% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

444 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Bežično i uvek na mreži: Akaso spoljnu bežičnu sigurnosnu kameru non-stop napajaju punjiva baterija i solarni panel, oslobodite se dosadnih kablova za napajanje. Inteligentna tehnologija za uštedu energije obezbeđuje do 3-5 meseci trajanja baterije, eliminišući muku sa čestim punjenjem.
Ljudska PIR detekcija pokreta i trenutna upozorenja: Naša unutrašnja sigurnosna kamera opremljena je tehnologijom ljudskog filtriranja, a PIR detekcija pokreta pomaže vam da izbegnete tone lažnih alarma od lišća i insekata. Šaljite upozorenja u realnom vremenu samo kada se detektuje ljudsko kretanje.
Radi sa Aleka i Google Asistentom: Ugrađeni mikrofon i zvučnici za poništavanje buke osiguravaju da se vi i vaši gosti čujete. Nakon aktiviranja Aleka ili Google Assistant-a, ViFi kamera omogućava vam prikazivanje video fida na vašem Aleka, Google Home Hub-u i mnogim drugim pomoću glasovnih komandi.
Sigurnost podataka
Možete jednostavno pristupiti videu sa kamere putem aplikacije. Ne možete da gledate video sa SD kartice preko drugih uređaja, što znači da niko ne može da gleda vašu privatnost ako su SD kartice ukradene. Ako želite da gledate video preko drugih uređaja, prvo morate da snimite video zapis uživo ili video zapis sa plackback-om na telefon putem aplikacije. Zatim prenesite video na druge uređaje.

Dvosmerni zvuk
Možete komunicirati sa posetiocima, glasnicima, decom, bebisiterkama i kućnim ljubimcima ili čak uplašiti uljeze jasnim kvalitetom zvuka.

Snimanje događaja
Snima video klip od 10S do 15S kada detektuje kretanje.

Moćna funkcija snimanja događaja sačuvaće ključne sekvence omogućavajući vam reprodukciju u bilo kom trenutku.

Saveti za nešto
Ugrađena punjiva baterija od 6000 mAh koja se može ukloniti. Uklonite vodonepropusni gumeni čep da biste pronašli utor za TF karticu, resetovali rupu, USB port i dugme za napajanje. U vodonepropusnom gumenom čepu postoji još jedan mali gumeni čep, uklonite drugi mali gumeni čep i otvorite za punjenje pomoću solarne ploče.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (399)

99,57% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

444 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 102663977