Sigurnosna Kamera / Full HD / Vodootporna / Nocni vid

128 pregleda
6 želi ovaj predmet

Sigurnosna Kamera / Full HD / Vodootporna / Nocni vid

Cena: 5.800 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(350)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

390 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【1080P Full HD sa superiornim noćnim vidom】 Sa 1080P full HD rezolucijom, Lakihub O1 Outdoor Vi-Fi sigurnosna kamera pruža vam jasne i oštre snimke, osiguravajući vam da motrete svoj dom, prodavnicu ili kancelariju bez obzira kada i gde . Opremljen poboljšanim infracrvenim senzorom, kamera prikazuje oštre video zapise i slike čak i noću. (Podržava samo ViFi od 2,4 GHz, a ne 5G)
Dvosmerni zvuk i radi sa Aleka】 Lakihub O1 koristi ugrađeni ultra-odzivni mikrofon i zvučnik sa poništavanjem šuma, omogućavajući vam da vidite, čujete i razgovarate sa posetiocem i vašim voljenima bilo kada i bilo gde. Radi sa Aleka i Google Assistant-om, možete da zatražite od Aleka ili Google Assistant-a da pokaže vaša ulazna vrata, dvorište, sobu za bebe ili bilo gde sa O1 kamerama na bilo kojim Aleka ili Google Chromecast uređajima zasnovanim na ekranu.
【IP65 otporan na vremenske uslove i otkrivanje pokreta】 Sa IP65 otpornim na dizajn, kamera može godinama snimati bez obzira na kišu, munju, maglu ili sneg. Kada otkrije kretanje, O1 spoljna kamera će se brzo probuditi i poslaće vam obaveštenja o upozorenju putem aplikacije Arenti.
Podesite, nadgledajte i delite sve putem aplikacije Arenti】 AVS bezbedno skladištenje u oblaku - Arenti Cloud Service pruža sigurno skladištenje podataka. Jednom kada aktivirate Arenti Cloud Service, Amazon, jedini dobavljač Arenti Cloud Service-a, podatke će bezbedno čuvati na AVS. Sigurnosna kamera podržava više korisnika da istovremeno gledaju slike i video zapise, tako da možete pozvati sve članove porodice da nadgledaju vaš dom.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (350)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

390 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 102782525