IP Sigurnosna Kamera / 1080P / Detekcija / Nocni vid

128 pregleda
10 želi ovaj predmet

IP Sigurnosna Kamera / 1080P / Detekcija / Nocni vid

Cena: 3.800 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(356)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

396 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Detekcija pokreta i upozorenje u stvarnom vremenu - Pet se može podesiti osetljivost detekcije, može se otkriti svako suptilno kretanje. Video upozorenja u realnom vremenu čini da vam se sve što vam je stalo dogodi pred očima.
1080P Full HD slika i svetao noćni vid-1920 * 1080 P rezolucija i 9 ugrađenih infracrvenih LED svetla, kristalno jasan kvalitet slike i napredni noćni vid osiguravaju vaš dom danju i noću.
Širokokutni i besplatni PTZ-355 ° pan 100 ° nagiba 100 ° široki = kompletan ugao gledanja od 360 °. Automatsko krstarenje i obeleži 15 mesta. Nikada ne propustite svaki kutak u svojoj kući.
Daljinski upravljač i dvosmerni razgovor - Upravljajte kamerom čak i kada ste hiljadama kilometara daleko. Slušajte i razgovarajte sa porodicom, uživajte u tim važnim izvrsnim trenucima.
Šifrovanje za više korisnika i bezbednost - funkcija deljenja jednim klikom, podelite sve izvrsne trenutke sa porodicama. Protokol sigurnosne enkripcije čuva vašu ličnu privatnost.


● Otkrivanje pokreta
Sa visoko preciznim naprednim senzorom za detekciju pokreta i automatskim upozorenjima u realnom vremenu, APEMAN vifi kamera vam pruža sigurnost uvek i bilo gde.

● Dvosmerni zvuk
Ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućavaju dvosmerni zvuk mnogo lakše. Razgovarajte sa porodicama i uživajte u porodičnom vremenu putem APEMAN-ove kamere za kućnu bezbednost.

● 24-časovni Full HD
Devet integrisanih infracrvenih LED svetla omogućavaju noćni vid daleko do 28 stopa. APEMAN-ova sigurnosna kamera danonoćno čuva sigurnost vaše kuće, kao i sigurnost vaše porodice.

● Široko vidno polje
Nagib od 355 ° / nagib od 100 ° i efikasna funkcija zumiranja ili umanjivanja, APEMAN bežična kamera brine o svakom uglu vaše kuće.

● Deljenje više korisnika
Potreban vam je samo jedan klik da biste ostvarili deljenje više korisnika. Uživajte u istoj slici zajedno sa porodicom ili prijateljima uz APEMAN IP kameru.

● Daljinsko upravljanje kamerom
Bez obzira gde se nalazite, možete nadgledati sve u svojoj kući. Rotirajte APEMAN-ovu kućnu kameru u aplikaciji i dozvolite joj da nadgleda sve što vam je stalo.

● Usluga u oblaku
Apemanova bežična kamera pruža neograničeno privatno skladište, a podaci nadgledanja mogu se trajno sačuvati. Nudimo jednomesečni besplatni probni period.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (356)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

396 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 102789537