IP Kamera za video nadzor - Victure PC730 - FullHD

68 pregleda
2 želi ovaj predmet

IP Kamera za video nadzor - Victure PC730 - FullHD

Cena: 4.300 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(351)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

391 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Na prodaju je kamera za video nadzor za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, IP kamera ima WiFi prijemnik, može da se kontroliše putem aplikacije na telefonu ili kompjuter, dvosmerna audio komunikacija, senzor pokreta i mnogo toga drugog, uvežena iz Švajcarske, testirana i ispravna.[2021 nadograđeno] Spoljna sigurnosna kamera, Victure 1080P ViFi Nadgledanje kuće Kamera otporna na vremenske uslove sa noćnim vidom, dvosmerni zvuk, detekciju pokreta i zvuka, radi sa Aleka


O ovoj stavci
[IP66 Vodootporna zaštita] IP66 otporna na vremenske uslove čini Victure spoljnu sigurnosnu kameru idealnom za upotrebu napolju i za snimanje u promenljivom spoljnom okruženju bez obzira na kišu ili sjaj.
[Dvosmerni zvuk] Ova spoljna kamera sa integrisanim mikrofonom i zvučnikom velike snage omogućava vam jasnu komunikaciju sa dobrodošlim gostima i članovima vaše porodice, bez obzira na to gde se nalazite.
[Video skladište u oblaku / SD kartica] Lokalna memorija ove sigurnosne kamere podržava do 64 GB Micro SD kartice. Podržana je i šifrovana bezbednosna usluga skladištenja u oblaku. Prvi mesec skladištenja u oblaku je besplatan. Dodatne naknade se primenjuju nakon toga.
[Gledajte svoj svet u HD-u] 1080P video rezolucija (1920*1080) sa širokougaonim objektivom od 110 ° pruža jasnu sliku u bilo kom smeru, pružajući lepu, jasnu i šarenu sliku danju. Infracrveni noćni vid od 36*850nm vidi se u visini tamno do 50 stopa. Ova spoljna kamera snima jasnije detalje i pruža sigurnost danju i noću.
[Alarm za detekciju pokreta] Obaveštenje će biti poslato na vaš pametni telefon kada se detektuje pokret sa spoljne kamere.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (351)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

391 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104281737