Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

ELEKTRONSKA ZASTITA ROBE OD KRADJE - KOMPLET - NOVO!!!

1.747 pregleda
5 želi ovaj predmet

ELEKTRONSKA ZASTITA ROBE OD KRADJE - KOMPLET - NOVO!!!

Završena

Datum završetka: 04.03.2019. u 18:27

Početna cena: 110.000 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

goraniivana

(310)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

423 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač EAS
  • Uz uređaj ide u opisu
  • Mane i oštećenja Nema

NOVO! NOVO ! NOVO!
U kompletu se dobija :
- Antena
- Deaktivator nalepnica
- 1000 nalepnica

Komplet je spreman i podesen za instalaciju .Potrebno ga je usrafiti u pod i ukljuciti u struju.

Antena i nalepnice (tagovi) su kompatibilne sa Sensormatic sistemima.

Placanje moze i preko racuna.Cena na licitaciji je sa ukljucenim PDV-om


Sistem za detekciju se sastoji od jedne antene koja u sebi sadrži prijemnik I predajnik (MONO system)I kao takva je pogodan za instalaciju u svim vrstama objekata ,kako onim sa malim ulaznim prostorom ili jednokrilnim vratima , tako i u velikim radnjama.
Antena sadrži sve neophodne komponente za samostalni rad ,ima zvučni i vizuelni alarm,i spstveno napajanje i brojač alarma.
Antena stvara polje detekcije do 1.2 m sa obe strane (osetljivost zavisi od vrste tagova koje koristite), moguce je i njeno povezivanje sa antenama istog tipa ili postavljanje u nizu,čime se stvara polje pokrivenosti do 2,4 m.
Obzirom da radi na frekvenciji od 58 Khz,kompatibilna je sa svim vrstama tagova podobnih za ovu frekvenciju (nalepnice,plasticni tag-ovi,bottle tagovi,I dr.).
AM (akusto-magnetna) tehnologija, na kojoj rade ove antene je stabilnija,pouzdanija ,većeg je dometa od jeftinijih RF sistema.Otporna je na tzv.lažne alarme koji se često javljaju zbog blizine produžnih kablova,instalacija osvetljenja,metalnih vrata I svih drugih smetnji koje se mogu javiti u okruženju antene.Upravo ovakvi AM sistemi su prvi izbor I predstavljaju standard velikih trgovinskih lanaca,i maloprodaja.
Deaktivator koji se dobija u setu sa antenom je neophodan za deaktiviranje nalepnica (tagova), nezavisan je od antene I moze se montirati na pultu u blizini fisklane kase.
Neprimetan I atraktivan dizajn,jednostavna instalacija I pouzdanost u radu.


NALEPNICE

Pogodne za zaštitu svih vrsta robe.

Način postavljanja (saveti) - Hrana,piće,igračke,mali kućni aparati,proizvodi za higjenu i druga roba široke potrošnje se štiti postavljanjem nalepnica na manje primetnim mestima na robi (sa donje ili zadnje strane proizvoda,sa unutrašnje strane poklopca kutije ili ambalaže,na hemijskima proizvodima - na unutrašnjost poklopca,itd). Odeća se može zaštititi postavljanjem jedne ili dve nalepnice na skrivena mesta (na fabričkoj etiketi ,u džepovima,unutrašnjim šavovima i sl.) T.Polje detekcije sa mono antenama – do 80 -90 cm.

Način deaktivacije:
Nalepnice se deaktiviraju standardnim deaktivatorima za 58Khz, bilo onim koje već posedujete ili ste ih kupili u našim setovima sa antenama za zaštitu robe.

--- Dodato 17.02.2018. 12:13 ---
MOZE PLACANJE U KRIPTOVALUTI ETH

--- 17.02. 12:13 prodavac je promenio načine plaćanja ---


--- Dodato 17.02.2018. 12:35 ---
Moze i u LTC,BCH i BTC

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

goraniivana (310)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

423 pozitivnih ocena

Kraljevo, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 42209005