Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Multifunkcionalni FM radio

70 pregleda
6 želi ovaj predmet

Multifunkcionalni FM radio

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Epoc

Epoc

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač -
  • Uz uređaj ide -
  • Mane i oštećenja Nema

NOVO!

Multifunkcionalni FM radio

Ovaj multifunkcionalni radio za hitne slučajeve odličan je dodatak vašoj opremi za vikend kampovanje ili deo vašeg kućnog kompleta za hitne slučajeve.
Pruža vam više vrednih funkcija koje će vam pomoći u hitnim slučajevima.
Ovo uključuje radio koji prima AM/FM radio stanice, kao i NOAA vremenske kanale, LED reflektorsku lampu, LED svetlo za čitanje, glasni SOS alarm i powerbank.

Pošto nikada ne znate kada i koliko dugo možete ostati bez napajanja, jedinica ima moćnu unutrašnju bateriju koja ne samo da napaja jedinicu,
već i obezbeđuje 10.000 mAH promenljivog kapaciteta preko svog standardnog USB (tip A) porta tako da možete brzo napunite svoj mobilni telefon, laptop ili druge elektronske uređaje.
Unutrašnja baterija se može puniti korišćenjem integrisanog solarnog panela tokom dnevnih sati, pomoću dinamo ručice tokom slabog osvetljenja ili noćnih sati.
Ako je dostupna, baterija se takođe može puniti uključivanjem priključenog Micro USB (tip C) kabla u standardni USB adapter za zidnu utičnicu.

Radio ima jednostavan dizajn koji će lako podesiti AM/FM stanice, kao i NOAA vremenske emisije, tako da možete pratiti informacije o teškim vremenskim prilikama.
Antena koja se može produžiti obezbeđuje produženi prijem i uredno se vraća u telo radi zaštite kada se ne koristi.

- BATERIJA 10.000 MAH – Interni powerbank je sposoban da podrži dugotrajni rad radija.
Ako ste na otvorenom ili doživite nestanak struje, poverbank će držati vaše elektronske uređaje napunjene u slučaju nužde

- OBNOVLjIVO PUNJENJE – Ručna ručica „ dinamo“ i solarni panel su sposobni da regenerišu dovoljno snage da radio, svetla i SOS alarm budu spremni da rade kada su vam najpotrebniji.

- MULTI-BAND RADIO – Pouzdano prima NOAA kanale za lokalne vremenske informacije i upozorenja o opasnostima u hitnim slučajevima. AM/FM funkcija pruža pun pristup lokalnim AM/FM radio emisijama.

- VIŠE IZVORA SVETLA - Snažna LED lampa i funkcije svetla za čitanje pomažu vam da bezbedno vidite kada stvari padnu u mrak.

- SOS ALARM – U hitnoj situaciji, SOS funkcija će vam omogućiti da pozovete pomoć tako što ćete ispustiti glasan zvuk sirene zajedno sa jarko crvenim trepćućim svetlima

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Epoc
Epoc (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132675657