Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

WiFi bežični endoskop 5.5mm prečnika

75 pregleda
0 želi ovaj predmet

WiFi bežični endoskop 5.5mm prečnika

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

 [5,5 mm bežični endoskop] Lightsvim bežična endoskopska sonda je samo 5,5 mm u prečniku, skoro 3 mm manja od ostalih endoskopa na tržištu. Ovo je najmanji ViFi endoskopski sočivo. Ručka koja se može uvući olakšava pristup uskim i tamnim mestima za nedestruktivne inspekcije kao što su održavanje vozila, detekcija zidnog kola, popravka odvodne cevi i kućni aparati.
[1080P HD rezolucija] Sa 2.0MP 1080P HD COMS čipom, ovaj ViFi endoskop pruža odlično iskustvo u snimanju slika i video zapisa. Brzina od 30 fps obezbeđuje glatku glatkoću slike tokom vibracija. Opremljen sa 6 LED svetala sa podesivom osvetljenošću koja smanjuju prekomernu ekspoziciju i poboljšavaju vidljivost u uslovima slabog osvetljenja, lakše je videti u tamnim oblastima.
[Zumiraj slobodno] Pomoću funkcije zumiranja možete zumirati sliku do 400%. Jednostavno podešavanje ugla u aplikaciji. Nije lako pronaći da biste proverili dodatne detalje.
[Nastavite sa ažuriranjem] 1) Sa IP68 vodootpornim 5 metara fleksibilnim polukrutim kablom, možete ga održavati u formi i proširiti oči na bilo koje teško dostupno mesto. 2) Veća baterija, ugrađena 2600mAh punjiva litijumska baterija. Lightsvim kamera za pregled zmija radi neprekidno do 4 sata nakon potpunog punjenja.
[Idealna alatka za instrumente] za sisteme intraoralnih kamera, podvodne kamere, vodootporne mikro kamere, detektore automobila, detektore kanalizacionih cevi, usluge traganja i spasavanja, kriminalne i prilagođene detektore, arheološke detekcije, detekciju štampanih ploča, kućnu negu, vazduhoplovnu i svemirsku industriju, negu i industrija traktora, industrija bušenja nafte, građevinarstvo i tako dalje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128527509