Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ventilator,punjiv,prenosiv,super jak,8000mAh na daljins

110 pregleda
5 želi ovaj predmet

Ventilator,punjiv,prenosiv,super jak,8000mAh na daljins

Cena: 4.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【Super jak punjivi ventilator】Sa velikim kapacitetom baterije od 8000mAh, JISULIFE ventilator za kampovanje obezbeđuje 8,5-25 sati radnog vremena uz puno punjenje. Donosi jak vetar uz duži vek baterije. (Vreme rada varira od različitih brzina vetra. )

【Odvojive lopatice ventilatora】 Ventilator za šator sa uklonjivim lopaticama ventilatora, ovaj ventilator za putovanja je jednostavan za nošenje, skladištenje i čišćenje. Prenosiv i moćan, čini vaše putovanje udobnijim, odličnim za kampovanje!

【Daljinski upravljač i tajmer】Ovaj ventilator za kampovanje na baterije ima daljinski upravljač, koji vam omogućava da lako podesite brzinu vetra, tajmer kada ležite na krevetu u spavaonici ili u svom šatoru. Osim toga, postoje 4 režima tajmera za opciju: 2/4/6/8 sati.

【4 zupčanika brzine vetra】Prenosivi ventilator su 4 zupčanika brzine vetra koji se nude da zadovolje vaše različite zahteve za hlađenjem tokom vrućih dana i noći. (nizak-srednji-visok-prirodni vetar). Ovaj USB šator za ventilator nastavlja da radi 25/16/8,5 sati pod brzinom vetra 1/2/3.

【Svestrana upotreba】 Spoljni ventilator sa kukom za kačenje na vrhu, omogućava vam da ga okačite na šatore, grane drveća ili gde god želite. To je spas za kampovanje ili tokom sezone uragana i drugih vanrednih nestanaka, a takođe je idealan izbor za poklone za kampovanje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128485617