Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Vakum aparat za uklanjanje mitisera sa 5 nivoa usisavan

70 pregleda
1 želi ovaj predmet

Vakum aparat za uklanjanje mitisera sa 5 nivoa usisavan

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

[NAJNOVIJA NADOGRADNJA] Najnoviji usisivač za mitesere ima mogućnost jačeg usisavanja i dubljeg čišćenja kože. Urađeno je 1000 testova koji su pokazali da ovaj odstranjivač mitisera može efikasno ukloniti mitisere, bele tačke, mrtvu kožu, ostatke masnoće i šminke, zagladiti bore i zategnuti kožu nakon neprekidne upotrebe tokom 2 - 5 nedelja - [SIGURAN I EFIKASAN] Vakum za mitesere koristi inovativna tehnologija vakuumske adsorpcije bez povrede vaše kože. Ovaj alat za čišćenje crne glave je praktičniji i efikasniji od upotrebe maske za lice ili igle za akne. Napravljen od ekološki prihvatljivog materijala ABS, usisivač za mitesere je netoksičan, neiritantan, koji se može bezbedno koristiti na licu.

-[LED EKRAN I DUGO VREME PRIPRAVNOSTI] Uređaj za uklanjanje mitesera sa LED displejom može vam lako pokazati preostalu snagu i nivo usisavanja na ekranu. Visokokvalitetna litijumska baterija koju treba puniti samo 2 sata i može se koristiti više od 180 minuta pogodna je za nošenje i putovanja. Pored toga, vrhunsko pakovanje je idealan poklon za vašu porodicu i prijatelje.

-[5 NIVOA USISNIH SILA] Vakum za pore je dizajniran za različite tipove kože. Lagani usisni nivo 1 i nivo 2 su pogodni za osetljivu i suvu kožu. Molimo vas da ga prvi put koristite sa sondom za lepotu sa malim otvorom. Srednje usisavanje, nivo 3 je za neutralnu kožu. Visok nivo usisavanja, nivo 4 je za masnu kožu, a najjači nivo usisavanja, nivo 5 je dizajniran za mešovitu kožu sa velikim porama. Opis proizvoda Najnovije nadograđeno sredstvo za uklanjanje mitesera, njegova sonda je napravljena od visokokvalitetnog mikrokristalnog materijala radi sigurnosti. Vakum pumpa vodeća u tehnologiji je stabilna u usisu tokom rada bez brige o oštećenju kože. Njegova buka je manja od 25 db, što ga čini dostupnim bilo kada i bilo gde. LED vam može vizuelno pokazati pet nivoa čistoće i snage za bolje iskustvo.









P40

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126966013