Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Unutrasnja kamera za nadzor bebe,ljubimca i drugo Xbro

102 pregleda
2 želi ovaj predmet

Unutrasnja kamera za nadzor bebe,ljubimca i drugo Xbro

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【IR Night Vision 】- Ksbro kućna sigurnosna kamera pruža 6 IR LED dioda sa 1080P Full HD tako da možete da vidite svaki kutak svoje kuće čak i u mraku, bilo u zatvorenom ili na otvorenom. Ako ga koristite za bezbednost na otvorenom, možda ćete pronaći i neka slatka stvorenja koja prolaze.
【Radi sa Aleka i Google Assitant-om】-Ksbro unutrašnja kamera radi sa Amazon aleka i google home asistentom, olakšavajući vam da uparite i kontrolišete Ksbro Cam sa uređajem koji podržava Aleka ili google home za prikaz uživo. Možete da koristite svoj glas da vidite šta se dešava u vašem domu ili oko njega, bilo da ste zauzeti i u pokretu ili tražite opuštanje.
【Detekcija pokreta i zvuka】- Ksbro 1080P HD ViFi kamera snima video kada se detektuje pokret ili zvuk (zahteva pretplatu na skladište u oblaku ili umetnutu SD karticu za snimanje video zapisa) i šalje upozorenja direktno na vaš telefon. Da li vaša beba plače? Da li vaš ljubimac upada u nestašluke? Da li je lopov u garaži? Ne brinite! Jednostavno kliknite na obaveštenje iz aplikacije da biste videli šta se dešava.
【2-Vai Audio】- Koristite Ksbro sigurnosnu kameru za bebi monitor, kućne ljubimce, starije osobe i dadilje. Gledajte, slušajte i razgovarajte sa članovima domaćinstva i kućnim ljubimcima u svom domu na svom pametnom telefonu pomoću prikaza uživo Ksbro kamere i dvosmernih audio funkcija. (Napomena: prikaz uživo nije kontinuiran).
【Micro SD i Cloud Storage】- Možete koristiti Micro SD karticu da snimite detektivske snimke ili celodnevni video kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijedan kritičan trag (Mak 128G). Takođe se možete pretplatiti na našu uslugu u oblaku, koja će čuvati vašu evidenciju u oblaku. Pronaći ćete svoje vredne fragmente u skladištu, kao i neke ključne uvide kada vam je najpotrebniji.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126720529