Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ukrasna LED svetla-zavesa na daljinski-2 paketa za datu

39 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ukrasna LED svetla-zavesa na daljinski-2 paketa za datu

Cena: 2.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Stabilnost i izdržljivost:  Usvajanjem posebne tehnologije, BLOOMVIN svetlosni venac kombinuje prednosti niske toplote i velike osvetljenosti sa dugim vekom trajanja. Toplo belo svetlo stvara vrhunsku atmosferu.

 

Atraktivan dizajn: Horizontalna dužina: 1,5 m Visina viseće dužine: 0,6 m-0,8 m Ukupno 113 LED dioda sa 5 komada 3D priveska. Ocena hidroizolacije osvetljenja je IP44. Namenjen samo za unutrašnju upotrebu.

 

1 režim kontrole i 1 režim osvetljenja:  Jednostavno povežite ove USB svetlosne zavese na utikač. Oni će svetleti neprekidnim jakim i trepćućim svetlom. Jednostavan za upotrebu: nema daljinskog upravljača.

 

Jednostavan za instalaciju i siguran:  Dolazi sa brojnim kukicama koje vam omogućavaju da lako okačite glavni kabl. Zatim odvojite svaku LED granu, uključite i uključite napajanje. Dolazi sa USB portom. Jednostavno priključite i igrajte. Nizak napon i siguran za upotrebu. Sertifikacija: CE, RoHs.

 

Široke primene:  Savršeno za vaš dom, sobu itd. za ukrašavanje. Idealno za Božić, venčanja, ceremonije i druge festivale i događaje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129543321