Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Teretna kolica sa nosivošću od 200kg SOLEJAZZ

207 pregleda
7 želi ovaj predmet

Teretna kolica sa nosivošću od 200kg SOLEJAZZ

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Dizajn jednostavnog povezivanja】- Za razliku od drugih kolica za nameštaj, ova kolica se može povezati horizontalno ili vertikalno sa 2 ili više komada za transport velikih tereta i teških predmeta. I nisu potrebni alati ili hardver, možete slobodno spajati i razdvajati kako biste zadovoljili različite potrebe za kretanjem.
【Jaka nosivost】- Jedan deo nosivosti kolica za ormarić je 440 lb, što je dovoljno izdržljivo za dugotrajnu upotrebu i zadovoljiće vam većinu potreba za kretanjem.
【Fleksibilna mobilnost】- Ova kolica za kotrljanje nameštaja opremljena je sa 4 točka sa dvostrukim kugličnim ležajem, što čini transport teških predmeta stabilnijim i glatkijim u bilo kom pravcu koji želite. Dodatna 2 bandži kabla su uključena, što pomaže da roba bude stabilnija pri transportu, posebno kada nosite kutije velikih dimenzija i teške stvari.
【Lagano i lako nošenje】- Lagano telo i ugrađena ručka za nošenje pokretne lutke pomažu vam da je ponesete bilo gde sa manje napora. A kompaktna veličina omogućava skladištenje bez zauzimanja previše prostora.
【Široka upotreba】-Ovaj pokretač nameštaja može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom i čini život praktičnijim. Pokretne kolica mogu da pomeraju različite kućne aparate kao što su sto, kutija, biljka, električna energija, a mogu se koristiti za premeštanje prtljaga, dostavu magacinskog tereta, selidbu, garažu, radionicu, školu, kancelariju itd.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123265001