Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Stona lampa sa kontrolom na dodir

13 pregleda
1 želi ovaj predmet

Stona lampa sa kontrolom na dodir

Cena: 1.880 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【3 temperature boje i potpuno zatamnjenje】 USB stona lampa sa okruglom bazom nudi 3 temperature boje koje možete izabrati, toplu belu (2700K), prirodnu belu (4000K), dnevnu belu (5000K). Takođe može podesiti različitu osvetljenost od 0% do 100%, možete odabrati svoju omiljenu boju svetla i osvetljenost, koja može zadovoljiti vaše potrebe u različito doba dana.
【Kontrola dodirom rukom】 Osetljiva funkcija kontrole dodirom, lako dodirnite sve pozicije na stolnoj lampi da biste je uključili i isključili i promenili boju svetla i osvetljenost. Prekidač ne mora da bude glomazan i može se koristiti kao izvrstan poklon za porodicu i prijatelje.
【USB napajanje i USB priključak za punjenje】 Svaka noćna lampa ima ugrađeni USB port za punjenje, koji može puniti vaše elektronske uređaje. Kada je svetlo isključeno, još uvek možete da punite. Uklonite muke oko pronalaženja druge utičnice, štedeći mnogo vremena i prostora. Imajte na umu da ne dolazi sa adapterom.

【Opremljen DC 5V sijalicom za zatamnjivanje】 E27 6V Dimble LED sijalica je uključena, nema potrebe za zamenom, može da podrži 3 temperature boje i potpuno podešavanje osvetljenja, bez treperenja, bez odsjaja. Ekvivalentno sijalici od 60 V, štedi do 90% energije. Sijalica je pogodna samo za DC 5V, nemojte koristiti druge sijalice.









2 komada na stanju.



P17

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133138913