Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Stajler za kosu,fen za kosu 5 u 1

103 pregleda
4 želi ovaj predmet

Stajler za kosu,fen za kosu 5 u 1

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 Alat za stilizovanje fena 5 u 1: Ženski fen sa četkom sa vrućim vazduhom dolazi sa pet zamenljivih nastavaka za četku koji omogućavaju ispravljanje, uvijanje, kombinovanje sušenja fenom sa četkama za stilizovanje, mogu da odgovaraju različitim dužinama kose i stvaraju različite stilove.
BEZBEDNO I UDOBNO: Naš aparat za ispravljanje vrućeg vazduha ima naprednu tehnologiju negativnih jona i keramički premaz koji sprečava kovrčanje i statički elektricitet. Zahvaljujući kombinaciji najlonskih iglica i čupavih čekinja, naša četka za fen za kosu minimizira zaplitanje i lomljenje dok pomaže u pružanju udobne masaže vlasišta.
Podesivi dizajn: Fen za kosu ima kapacitet od 1000V/110v i nudi kontrolu temperature sa 3 brzine da vam pruži bolju kontrolu prilikom stilizovanja. Takođe je savršen za upotrebu u različitim godišnjim dobima i pogodan za sve tipove kose, pomažući vam da lako dobijete frizuru koju ste oduvek želeli.
LAGAAN I PRENOSIV: Ovaj stiler sa vazdušnim omotačem koristi samo vazduh za privlačenje i umotavanje kose. Ne morate da brinete o bolovima u ruci. Veoma je lagan i prenosiv, jednostavan za rukovanje, pogodan za upotrebu kod kuće ili putovanja.
Pogodan i prenosiv: Ova četka za kosu je lagana, laka za nošenje, laka za rukovanje i savršena za vaš zglob. Omogućava vam da napravite rezultate dostojne salona. Pruža raznovrsnost stilizovanja i odlične rezultate za sve tipove kose. Ovo je odličan poklon za žene i devojke.

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129858605