Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Stajler za kosu 120-200C,LCD ekran NAVARIS

74 pregleda
1 želi ovaj predmet

Stajler za kosu 120-200C,LCD ekran NAVARIS

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


INDIVIDUALNO STILIRANJE KOSE: Ukovrčajte kosu pomoću pegle za talasanje koja se lako koristi. Možete da napravite brze talase kose prirodnog izgleda i velike lokne za nekoliko minuta.
SNAGA KRIVANJA: 5 različitih nivoa toplote osiguravaju individualan izgled i prelepe talase na plaži. Zahvaljujući kratkoj fazi zagrevanja, pegla za uvijanje se može koristiti nakon samo nekoliko minuta. DETALJI: 1 k valovito gvožđe / 5 nivoa toplote (120 - 200°C) / 100-240 V / 360° rotirajući kabl sa 1,72 m dužine i držačem / keramičkim premazom i zaštitom od pregrevanja LAGANO ZA UPOTREBU: Okretni spoj i dužina kabla nude dovoljnu fleksibilnost za opušteno oblikovanje sa uređajem za uvijanje. Indikatorska lampica vam pomaže da vidite kada je vaš stajler dostigao željenu temperaturu.
NAPOMENA: Keramičke ploče postaju veoma vruće. Da biste izbegli opekotine, držite zatvoreni crni deo uređaja prema glavi.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128528109