Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Spoljna kamera 2K / WiFi - GALAYOU

91 pregled
3 želi ovaj predmet

Spoljna kamera 2K / WiFi - GALAYOU

Cena: 3.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Tri režima noćnog vida i dvosmerni zvuk
Bežične spoljne sigurnosne kamere nude tri režima noćnog gledanja: infracrveni režim, režim pune boje i režim alarma, između kojih možete slobodno da birate. Možete ga podesiti da automatski uključuje reflektor i zvučni alarm kako biste sprečili neželjene goste da napuste vaš dom, prilaz, hodnik ili zadnja vrata kada se u mraku otkrije pokretni objekat. Sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom, možete da komunicirate ne samo sa poštarom, već i sa svojom porodicom u bilo kom trenutku, bez potrebe da se suočite jedni sa drugima.

vodootporna vifi kamera


Pomeranje/naginjanje/zumiranje i željene pozicije
Sa pomeranjem od 335° i nagibom od 90° , možete da kontrolišete kameru od 360 levo/desno/gore/dole da nadgledate celu oblast. U aplikaciji možete podesiti 4 omiljene pozicije, tako da možete da rotirate PTZ sigurnosnu kameru do oblasti koju želite da vidite brzim klikom bez potrebe da ručno pomerate PTZ u aplikaciji.



2K sigurnosne kamere na otvorenom
SD kartica/klaud skladište, Aleka i Google Assistant kompatibilni
Imamo šifrovano skladište u oblaku i fleksibilno skladište na SD kartici za koje možete da birate da biste sačuvali i reprodukovali svoje video zapise. Možete da delite sistem kućnih bezbednosnih kamera sa prijateljima ili porodicom (do 9 ljudi sa planom za oblak) tako da svi mogu da vide prikaz uživo u isto vreme. Naša GALAIOU spoljna kamera je kompatibilna sa Aleka, tako da prvo dovršite podešavanje kamere, a zatim povežite kameru sa Aleka aplikacijom. Možete da koristite glasovnu kontrolu da biste videli prikaz uživo sa Aleka kamere.







P42

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127985493