Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Slušalice ARTIX,kvalitetan stereo zvuk,mikrofon,bez BT

56 pregleda
1 želi ovaj predmet

Slušalice ARTIX,kvalitetan stereo zvuk,mikrofon,bez BT

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

  ZVUK VISOKOG KVALITETA – Artik slušalice ožičene pružaju impresivno audio iskustvo sa oštrim, jasnim i dinamičnim zvukom, uravnoteženim zvučnim potpisom i bogatim basom zahvaljujući drajverima od 40 mm. Mekani jastučići za uši blokiraju ambijentalnu buku, tako da možete da se fokusirate na muziku ili zvuk. Žičana veza obezbeđuje pouzdan i dosledan kvalitet zvuka, bez obzira na uređaj koji koristite. Ugrađeni mikrofon vam omogućava da telefonirate bez upotrebe ruku. Povratak u školski pribor Poklon za dečake i devojčice.
JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU – Žičane slušalice sa žicom su jednostavne za korišćenje sa jednostavnim dizajnom i priključkom od 3,5 mm koji je kompatibilan sa većinom uređaja. Dugačak kabl omogućava udobno pristajanje i omogućava vam da se slobodno krećete bez zapetljavanja. Ugrađeni mikrofon olakšava primanje poziva bez upotrebe ruku, a kontrola jačine zvuka je lako dostupna. ⚠ NAPOMENA: daljinski upravljač je kompatibilan samo sa mobilnim i Macbook računarima!
UGRAĐENI MIKROFON – Ove slušalice povezane sa mikrofonom imaju ugrađen mikrofon koji vam omogućava da telefonirate bez upotrebe ruku. Artik slušalice su odličan izbor za telefoniranje bez upotrebe ruku, snimanje podcasta ili slušanje muzike u pokretu. Mikrofon se nalazi na žici. Kvalitet zvuka je jasan i oštar, čak i u bučnim okruženjima. Slušalice su takođe udobne za nošenje, čak i tokom dužeg vremenskog perioda.
PREMIUM IZOLACIJA BUKE - Artik slušalice preko uha mogu poboljšati vaše iskustvo slušanja, čineći ih savršenim računarom, računarom, telefonom, laptopom, tabletom i mobilnim slušalicama za uživanje u medijima dok putujete na posao, vežbate ili radite - bilo kada. Bez obzira da li radite u bučnoj kancelariji ili idete na posao u prepunom vozu, naše žičane slušalice sa vrhunskom izolacijom buke mogu vam pomoći da stvorite mirno okruženje za slušanje.
Izdržljiva konstrukcija: Artik priključne slušalice za iPad su napravljene da traju, sa čvrstim i robusnim dizajnom koji može da izdrži svakodnevno habanje i habanje. Ove žičane slušalice su napravljene da traju sa izdržljivom konstrukcijom koja može da izdrži svakodnevno habanje. Čašice za uši su napravljene od mekog, jastučenog materijala koji omogućava udobno pristajanje, čak i tokom dužeg vremenskog perioda. Traka za glavu je takođe podesiva, tako da možete pronaći savršeno pristajanje za svoju glavu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128531149