Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sigurnosna kamera AHD/TVI/CVI/CVBS DVR SANNCE

109 pregleda
1 želi ovaj predmet

Sigurnosna kamera AHD/TVI/CVI/CVBS DVR SANNCE

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Cristal 1080p Footage Dai &Night】 Vidite sve jasno u 1080p Full HD, bez obzira na dan ili noć. Snimite najjasnije slike od 2 megapiksela sa izuzetnim senzorom slike, mnogo oštrijim od ostalih sigurnosnih kamera od 1080p.
【Moćna 4-u-1 kompatibilnost】Ova sigurnosna kamera podržava AHD/TVI/CVI/CVBS video izlaz i kompatibilna je sa SANNCE DVR-ovima i DVR-ovima drugih proizvođača za 24/7 snimanje. Direktno pristupite OSD meniju da biste promenili režim video izlaza tako što ćete kontrolisati dugme na kablu.
【100ft Clear Night Vision】Sa inteligentnim IR LED diodama, CCTV kamera za nadzor može da snima oštre slike sa udaljenosti do 100ft čak iu skoro potpunom mraku. 3D DNR i digitalni VDR uklanjaju šum slike i pružaju oštre slike noćnog vida.
【IP66 vodootporan i otporan na prašinu】 IP66 otpornost na vremenske uslove osigurava da kamera za video nadzor radi savršeno u svim ekstremnim hladnim/toplim vremenskim uslovima na otvorenom ili u zatvorenom prostoru bez ikakvih ograničenja.
【Jednostavno za instaliranje i korišćenje】Sa podesivim postoljem sa 3 ose, možete podesiti sočivo kamere da biste ga fiksirali pod željenim uglom. Kamera za video nadzor ima CE/FCC sertifikat, što garantuje da je kamera za nadzor izuzetno visokog kvaliteta.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127266069