Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sat sa projekcijom,alarm,meteo stanica sa indikatorom s

66 pregleda
0 želi ovaj predmet

Sat sa projekcijom,alarm,meteo stanica sa indikatorom s

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

 ⏰PROJEKCIJA VREMENA I TEMPERATURE: Savršeni budilniki za spavaće sobe (NE ATOMSKI). Projektovana temperatura se automatski menja sa unutrašnje temperature na spoljašnju. Budilnik projektovan u meko crvenoj boji na plafonu ili zidu lako se vidi u celoj prostoriji. Podesivi uglovi projekcije i osvetljenost - Može se obrnuti za 180 stepeni radi optimalnog gledanja i ispunjavanja preferencija različitih korisnika.
⏰UNUTRAŠNJI/VANJSKI TERMOMETAR I MONITOR VLAŽNOSTI: Opremljen profesionalnim unutrašnjim spoljnim termometrom i monitorom vlažnosti, sat pruža najpreciznija merenja. Prikazuje se sa unutrašnjom/spoljašnjom temperaturom i vlažnošću, omogućava vam da budete svesni da li su potrebna podešavanja. Idealan budilnik za dom, održava uslove života vas i vaše porodice optimalnim.
⏰BEŽIČNA VREMENSKA STANICA U BOJI: 12/24 sata, datum i radni dan u velikom broju; Jasni vremenski obrasci, upozorenja o buđi i rizik od pojave buđi prikazani su na velikom LCD ekranu od 4,5 inča. Digitalna meteorološka stanica predviđa vremenske prilike za narednih 12 sati, kao i trend barometarskog pritiska i trend temperature. Podesivi dimer sa pozadinskim osvetljenjem (visoko-srednje-nisko-izlazno) sa DC adapterom za napajanje, omogućava vam da podesite ekran na svetlije danju i mekše noću.
⏰ŠIROKA PRIMENA: Povežite do 3 bežična daljinska senzora za 3 kanala (napomena: paket uključuje samo 1 senzor, kupite odvojeno u našoj prodavnici ako vam treba više). Daljinski senzor sa prenosom velikog dometa do 200ft/60m na otvorenom prostoru, možete postaviti projekcijski sat u svoju sobu i staviti daljinske senzore u sobu za bebe, skladište ili druga mesta koja treba da izmerite.
⏰DUALNI ALARMI SA FUNKCIJOM ODLOGA: Podesite 2 odvojena alarma koji se ponavljaju u M-F, S-S ili M-F i S-S za različite svrhe. Alarm će se automatski isključiti ako ostane sam 2 minuta. Sa funkcijom snooze, ovaj budilnik za projekciju vam omogućava da podesite vreme spavanja od 5 do 60 minuta ili isključite funkciju SNOOZE - korak ka praktičnoj upotrebi.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128743565