Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Rukavice sa grejacima za motocikliste - vodootporne/KEM

9 pregleda
0 želi ovaj predmet

Rukavice sa grejacima za motocikliste - vodootporne/KEM

Cena: 12.900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Velicina: M









OSTANITE TOPLI I BEZBEDNI: Naše grejane rukavice za motocikle dolaze sa dve punjive baterije od 7,4V od 2500mAh koje su sertifikovane da ispunjavaju FCC i UL 2054 standarde. Takođe sadrže kompozitne svilene grejne elemente koji se obavijaju oko prstiju i dlanova, obezbeđujući širok spektar pokrivenosti grejanjem kako bi vaše ruke bile tople i udobne, istovremeno promovišući cirkulaciju krvi i poboljšavajući artritis. Sa našim zagrejanim rukavicama za jahanje možete ostati zdravi i uživati u zadovoljstvu vožnje.
3 REŽIMA ZAGREVANJA I FUNKCIJA AUTOMATSKOG PREDGREVANJA: Ova muška grejana rukavica za motocikl ima tri režima grejanja koje možete izabrati: visoki režim (140-150° F, 3-4 sata), srednji režim (122-131° F, 4-6 sati) , ili niski režim (104-113° F, 6-9 sati). Jednostavno dodirnite dugme da biste ga koristili. Rukavice takođe imaju funkciju brzog predgrevanja koja će se automatski prilagoditi srednjem režimu rada koji odgovara potrebama vašeg tela nakon 5 minuta. Korisno za starije vozače koji se bore sa podešavanjem podešavanja.
DODIR SA LAKOĆOM: Kemimoto ima za cilj da poboljša korisničko iskustvo, a naše zagrejane rukavice su napravljene od ojačanog materijala od ultra finih vlakana koji je kompatibilan sa svim mobilnim uređajima, sa provodljivim palčevima i kažiprstima. Dizajniran za ljude sa različitim navikama, ekran osetljiv na dodir je osetljiv i lakši za rukovanje. Kada koristite svoj telefon, možete osetiti koliko su odlični. Recite zbogom hladnim rukama zimi i uživajte u našoj opremi za jahanje.
VODOOTPORNA I VETROOTPORNA: Zamislite koliko frustrirajuće može biti kada vam ruke budu natopljene. Međutim, nema potrebe da se brinete, KEMIMOTO punjive grejane rukavice koriste vrhunsku LIMDRI vodootpornu i vetrootpornu tehnologiju. Ne samo da su otporne na prskanje na površini, već se mogu pohvaliti i ugrađenim vodootpornim slojem koji sprečava hladnu vodu i vetar iz ovih zimskih biciklističkih rukavica. Neka vam ruke budu prijatne i suve po hladnom vremenu. Dajte snažno "da" ovim rukavicama za sportske sportove!













P30

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133302833