Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ručna punjiva duvaljka sa LED svetlom-AIR DUSTER

44 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ručna punjiva duvaljka sa LED svetlom-AIR DUSTER

Cena: 5.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Cena je niža zbog ogrebotine na zadnjem delu duvaljke. Ogrebotinu možete videti na fotografijama, tako da pregledajte sve fotografije i videćete ogrebotinu. Proizvod sam dobio sa ogrebotinom u orginalnoj kutiji sa svim dodacima, nisam koristio proizvod, vec sam takav dobio. Isproban je i radi.        

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

BRZO I POVOLJNO ČIŠĆENJE UZ DUVANJE KOMPRESOVANIM VAZDUHOM ČIŠĆENJE PC-ja: Uživajte u snazi čišćenja sa ventilatorom za PC. Ovaj čistač vazduha je vrhunski ventilator za prašinu. EFIKASNOST I EKOLOGIJA: Sa baterijom od 8000 mAh, ovaj prenosivi vakumski ventilator, pravi duvalj na komprimovani vazduh, radi bez prekida 30-50 minuta. To je alternativa za višekratnu upotrebu tradicionalnom komprimovanom vazduhu.
OSVETLJENJE SA 8 LED dioda: Dok ovaj ventilator radi, LED svetla se automatski uključuju, omogućavajući vam da lako očistite najtamnije uglove. Najbolji pratilac za tamne uglove!
JEDNOSTAVNOST UPOTREBE: Mali, nije glomazan i lak za transport, ovaj ventilator na komprimovani vazduh je jednostavan i svestran. Udoban za držanje u ruci, savršen je pratilac za čišćenje.
BEZBEDNA ZAŠTITA: U poređenju sa tradicionalnim ventilatorima za prašinu, naš ventilator nudi zaštitu od prekomerne struje, prenapona, preopterećenja i kratkog spoja. Bezbedno i praktično, čini čišćenje računara umirujućim.
VIŠENAMENA: Sa setom od 8 multifunkcionalnih mlaznica, naš prenosivi vakumski ventilator može da čisti računarske tastature, grafičke kartice, sočiva kamera, mehaničke tastature, sedišta i roletne. Puhač vazduha za računar na baterije koji je najbolji za kućno, industrijsko i čišćenje automobila.
3 BRZINE: Sa 3 režima protoka vazduha (45000RPM, 50000RPM, 61000RPM), naš komprimovani vazduh za čišćenje računara vam omogućava da izaberete snagu koja vam je potrebna.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131241369