Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pumpa za duvanje guma bicikla i za drugo

191 pregled
2 želi ovaj predmet

Pumpa za duvanje guma bicikla i za drugo

Cena: 1.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Specijalna glava pumpe - Ova vrhunska glava pumpe je najlakša za upotrebu na gumama sa Presta i Schrader ventilima! Nema adaptera. Ne treba menjati. Bez ikakvog petljanja! Odmah pređite sa guma za drumske i planinske bicikle na ciklokros, krstarice i hibride. * NAPOMENA: Ova pumpa nema manometar i dolazi u komadima, sastavite prema slici na stranici.
Sistem protiv curenja visokog pritiska - Naduvajte gume brzo i bezbedno pomoću našeg čvrstog sistema otpornog na curenje. Pumpa visoke efikasnosti ubacuje maksimum vazduha u vaše gume sa svakim udarcem, smanjujući vreme zastoja.
Savršen univerzalni alat - obavezan za svaku kutiju sa alatom u garaži! Višenamenska biciklistička mini pumpa - sa 2 BONUS adaptera - za pumpanje različitih vrsta lopti, bazena na naduvavanje i igračaka, plovaka za bazene, balona, vazdušnih dušeka, kolica za bebe, kolica i invalidskih kolica.
Ultra lagan - Gotovo je bez težine (samo 220 g) i izuzetno kompaktan koji se može pričvrstiti na ram bicikla ispod kaveza za flašu vode
Lako pumpanje - Ergonomska T-ručka pruža „odličan prihvat i moć guranja“. Nožni klin od nerđajućeg čelika stabilizuje pumpu na tlu stvarajući udobno i efikasno kretanje pumpe

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123714821