Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Profesionalni trimer za konturnu kosu MeKeco

88 pregleda
0 želi ovaj predmet

Profesionalni trimer za konturnu kosu MeKeco

Cena: 8.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


MeKeco Hair Clipper https: //a. co/d/ht9Q0GG

 Trimer sa oštrim T-sečivom: ovo je profesionalni trimer za konturnu kosu sa samooštrenim i precizno brušenim sečivima, oštrijim od čelika, sa dužim vekom trajanja. Okruglo sečivo u obliku slova R čini nežan kontakt sa kožom kada se koristi da bi se izbeglo slučajno oštećenje površine kože, što je dobro za glavu ulja. 1 štitnik glave sečiva i 1 zaštitni poklopac ekscentrične osovine mogu pomoći u dobroj zaštiti rezača. Inteligentni LCD ekran: detaljan profesionalni trimer za kosu sa ultra jasnim, inteligentnim LCD ekranom može prikazati preostalu snagu u realnom vremenu i obezbediti pravovremene podsetnike za punjenje za odlično iskustvo krojenja. Napomena: Držite prekidač i donji priključak za punjenje dalje od vode kako biste izbegli da voda električno uđe u brijač za muškarce i ošteti bateriju. Snažan motor i USB brzo punjenje: moćni motor od 10 V obezbeđuje glatko i bez napora sečenje za kratko vreme. Kada se potpuno napuni, rezač kontura se može koristiti oko 150 minuta. Lako i brzo punjenje, može da poveže port za punjenje tipa C, USB adapter, laptop, auto punjač, banku za napajanje i druge USB uređaje, savršene za putovanja. Molimo da ga potpuno napunite pre prve upotrebe. Multifunkcionalni set za negu za muškarce: muški trimer od 0 mm za muškarce je opremljen sa 3 standardna češlja sa graničnikom dužine od 2/3/4 mm, 1 k četkom za čišćenje, 1 k USB kablom. Možete odabrati rubne češljeve u skladu sa vašim zahtevima za stilizovanje kako biste kreirali svoj omiljeni izgled. Isecite trimer za bradu, bradu, pa čak i dlake na telu. Nije pogodan samo za muškarce, već i za decu i kućne ljubimce.
✂【Savršeni pokloni za muškarce】 Potpuno metalni dizajn kućišta sa retro šarama i teksturama na površini, siguran, neklizajući, vodootporan i otporan na rđu; površina je elegantna i teksturirana i pokazuje luksuzan temperament.

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130043613