Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Profesionalni Stajler FURIDEN-Pegla i uvijač za kosu 2

64 pregleda
1 želi ovaj predmet

Profesionalni Stajler FURIDEN-Pegla i uvijač za kosu 2

Cena: 7.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

SAMO JEDAN KORAK: FURIDEN profesionalno ravnanje kose sa prekidačem za pravac, novi dizajn, samo jedan korak za rotaciju u smeru kazaljke na satu do željene visoke temperature u salonu. Revolucionarni One Step pegla i Stiler vam daju ultra glatku svilenkastu kosu pritiskom na dugme.
MANJE VREMENA: FURIDEN najbolja pegla sa MCH, novi standard grejanja za aparate za kosu. Ovaj uvijač za glačanje brzo se zagreva za 15 sekundi, štedi energiju, izdržljiviji, duže traje, značajno smanjuje ukupno vreme ispravljanja i stilizovanja kose u poređenju sa konvencionalnim peglama za kosu.
BEZ hvatanja i vučenja: FURIDEN glačala sa dugim kablom i glačalom za žene sa plutajućim pločama, izbalansiranim grejnim pločama koje se pomeraju kada to učinite. Plutajuće ploče sa zakrivljenim ivicama kontinuirano podešavaju ugao kako bi izbegli zaglavljivanje kose kako bi vam pružili veću kontrolu tokom stilizovanja.
BOLJE OD GVOŽĐE: Ploče pegla za kosu sa zakrivljenim ivicama neprekidno podešavaju ugao kako bi izbegli da vam zaglave kosu i olakšaju upotrebu za lepe lokne i talase na plaži. Bacite svoju peglu za kovrdžanje i dobijte svilenkasto glatke ravne ili skakajuće sanjive lokne u samo jednom alatu!
POKLON ZA ROĐENDAN ŽENE: Odličan poklon za vašu ženu, mamu, baku, sestru, ćerku, najbolju drugaricu ili devojku. Ova odabrana pegla za kosu predstavlja zabavan i jedinstven poklon koji će sigurno učiniti da se ta posebna dama u vašem životu oseća cenjenom i voljenom.

K13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130236729