Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Power Bank 36800mAh,Solarni,LED,Bežično i 7 USB punjenj

118 pregleda
6 želi ovaj predmet

Power Bank 36800mAh,Solarni,LED,Bežično i 7 USB punjenj

Cena: 4.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【36800mAh i bežični punjač】:Bežični izlaz pover banke podržava induktivno punjenje svih mobilnih telefona sa funkcijom bežičnog punjenja. Banka za napajanje od 36800 mAh može napuniti pametne telefone 4,5-6 puta i napuniti iPad Pro 2 puta, što može da obezbedi dovoljno energije za snabdevanje u hitnim slučajevima.
【Napajanje 7 uređaja istovremeno】:Prenosivi punjač ima 7 izlaza i 2 ulaza, ugrađeni Tipe-C, mikro USB, kablove za punjenje sa standardnim osvetljenjem i bežično punjenje od 5V, nema potrebe da vučete neuredne kablove. Napomena: Punjenje se uglavnom zasniva na liniji za punjenje, dopunjeno solarnim punjenjem.
【USB C dvosmerno punjenje i kompatibilnost】:Za razliku od većine baterija koje imaju samo jedan USB C ulaz, naš USB C ima oba izlaza, savršen za vaš novi iPhone i druge uređaje. Podržava do 3A brzo punjenje i može brzo napuniti bilo koji tip pametnog telefona.
【Lečite svoju električnu anksioznost】:5 malih solarnih LED svetala za 25%-50%-75%-100% indikator punjenja i pražnjenja. Više ne brinite o napajanju i možete brzo znati koliko puta pover bank može da napuni vaš telefon.
【Camping Buddi Travel Helper】:Moćna baterijska lampa ima 8 ugrađenih perli lampe, koje ne samo da mogu da sijaju 10 metara (33 stope), već imaju i 3 režima osvetljenja: jako svetlo - SOS - blic. Karabiner - lako poneti sa sobom na bilo koje putovanje, dobar pomoćnik za planinarenje, penjanje, kampovanje i neočekivane nestanke struje.

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129866301