Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Podvodna pumpa BARST 530GPH-2000LH

195 pregleda
2 želi ovaj predmet

Podvodna pumpa BARST 530GPH-2000LH

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Podesiva pumpa za ribnjak】BARST potopna pumpa za vodu sa podesivim dugmetom za kontrolu protoka vode, tako da možete slobodno da podesite brzinu protoka. Maksimalni protok: 530GPH (2000L/H)Maksimalna visina podizanja:10,5FT.
【Malo buke i odvojive i čiste】Naša pumpa za ribnjak sa pouzdanim i izdržljivim motorom ne proizvodi mnogo buke, pružajući vam mirno okruženje. Nema potrebe za bilo kakvim alatima za odvajanje, lako se odvaja, lako se čisti.
【Izlazni adapteri 3 različite veličine】Paket uključuje tri mlaznice sa različitim veličinama prečnika: Odgovara 1/2"/0,62"/3/4"(unutarnjeg prečnika) cevi, pruža različite efekte protoka vode za sve vaše različite potrebe.
【Kabl za napajanje od 16,5 stopa i 4 usisne čaše】 Kabl za napajanje od 16,5 stopa sa uzemljenim utikačem nudi praktičnu instalaciju. 4 snažna usisna čaša na dnu pumpe pomažu da se zadrži na mestu, tako da možete da ga zalepite na desnu stranu akvarijuma, bilo vertikalno ili horizontalno.
【Široka primena】 BARST energetski efikasna i ultra tiha pumpa za vodu se široko koristi kao pumpa za akvarijum male do srednje veličine, pumpa za ribnjake, pumpa za fontane, pumpa za vodopade, pumpa za hidroponske sisteme, pumpa za sisteme za navodnjavanje i pumpa za vodu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123714025