Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pištolj koji pravi balončiće u obliku zeke na baterije

97 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pištolj koji pravi balončiće u obliku zeke na baterije

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

Mehurići za malu decu 1-3: Naše igračke sa mehurićima dolaze sa 1* pištoljem za zečeve mehuriće, 1* flašom i 5* kesama za punjenje mehurića. Samo ubacite 4 k AA baterije (nisu uključene), pustite svoju decu da se igraju sa prijateljima u grupi šarenih mehurića. Jednostavan za upotrebu: Nadograđena automatska mašina za mehuriće sa 12 rupa opremljena je snažnim motorom, koji može neprekidno da izduva bogate mehuriće. Samo povucite okidač jednom da biste pokrenuli i još jednom da biste zaustavili. Povucite okidač i započnite putovanje sa šarenim mehurićima sa jednim dugmetom. Nepropusni i prenosivi dizajn: otvor od 360 stepeni otporan na curenje sakuplja dodatnu tečnost i vraća je na reciklažu. Ne propušta tečnost u obliku mehurića, ostavljajući ruke prljavim ili lepljivim. Prilikom prve upotrebe, mehurići će se pojaviti nakon 5 sekundi. Ova mašina za mehuriće za decu je laka za hvatanje i neće lako skliznuti. Bezbedno i dobro napravljeno: Pištolj sa mehurićima je napravljen od visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala, koji je čvrst i otporan na lomljenje. Glatka površina i bez ivica štite dečije ruke od ogrebotina ili povreda. Bezbedni mehurići su napravljeni sa prečišćenom mikrofiltriranom vodom, ne sadrže ftalate, bez katona. Netoksični rastvor je prošao sve bezbednosne testove koji ne šteti koži i licu. Sjajna ideja za poklon: Ova puška sa balončićima za decu uzrasta 4-8 godina može doneti beskrajnu zabavu i sanjivu atmosferu u nizu aktivnosti kao što su rođendanske zabave, venčanje, plaža, kampovanje, baštensko dvorište na otvorenom itd. Mehurići za decu su definitivno savršeni igračke na otvorenom za dečake i devojčice starije od 3+ godine

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129981801