Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pametno video zvono za vrata-WiFi-Video doorbell

367 pregleda
17 želi ovaj predmet

Pametno video zvono za vrata-WiFi-Video doorbell

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Internet pametna kamera za zvono na vratima】Ova bežična kamera za zvono na vratima je savršena za sigurnost pametnog doma. Poseduje funkciju video poziva sa mobilnog telefona, interfon za promenu glasa i automatsko snimanje. Osim toga, ima dugo vreme pripravnosti.
【Punjiva litijumska baterija】Ugrađena punjiva litijumska baterija ovog video zvona može se koristiti dugo vremena nakon jednog punjenja. Dizajniran je sa malom potrošnjom, tako da je vek baterije znatno poboljšan. Ne morate da punite ili menjate bateriju tako često.
【Jačina zvuka podesiva】Ovaj zvučnik ima kontrolu jačine zvuka koja se može podesiti tako da odgovara različitim podešavanjima; takođe ima dva načina povezivanja, VIFI i Bluetooth, tako da ga možete postaviti gde god želite. Pored toga, jačina zvuka se može podesiti u više brzina, što ga čini pogodnim čak i za bučno okruženje.
【Multi-funkcionalna inteligencija】 Ova kamera je male veličine. Video interfon, snimanje fotografija, skladištenje u oblaku (3 dana besplatno), grupno deljenje, kompatibilno sa iOS-om i Android-om, čine vaš dom bezbednijim, a život praktičnijim. Funkcija noćnog vida, učinite vaš bezbedno kod kuće čak i noću. Primetite to bez detekcije pokreta, ako vam treba zvono na vratima sa detekcijom pokreta, imamo drugi dizajn.
【Snimite sliku i blagovremeno obaveštenje】 Snimite sliku kada se pritisne zvono na vratima i ako nema odgovora, otpremiće fotografiju u istoriju i poslati obaveštenje na vaš mobilni telefon, koje se može pogledati ili preuzeti na mobilni telefon u bilo kom trenutku.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123623513