Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pametna vaga za merenje 14 telesnih mera na mob aplikac

173 pregleda
4 želi ovaj predmet

Pametna vaga za merenje 14 telesnih mera na mob aplikac

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Lična vaga sa aplikacijom: pomoću naše aplikacije možete da sinhronizujete podatke sa aplikacijama kao što su Apple Health, Google Fit i Fitbit takođe podržava više korisnika, tako da cela porodica može da koristi u isto vreme. Ova skala ima dnevne, nedeljne, mesečne i godišnje zapise i podržava prikaz kolona i krivih. Možete nastaviti sa programom treninga i svakodnevno pratiti promene u svom telu.
Analiza i 14 osnovnih merenja: zahvaljujući tehnologiji elektroda, možete precizno da izmerite sve informacije o svom telu, uključujući telesnu težinu, indeks telesne mase (BMI), metaboličku starost, bazalni metabolizam (BMR), masnu masu, visceralnu masnoću, mišiće mase, koštane mase i proteina. Sa ovom digitalnom ličnom vagom možete očitati efekte vašeg programa treninga na vaše telo u realnom vremenu.

VISOKA PRECIZNOST I PROMENA JEDINICE - Digitalna lična vaga koristi 4 visoko precizna čipa za merenje masti i četiri visoko precizna senzora da bi podaci merenja bili precizniji. Digitalna vaga za kupatilo ima tačnost merenja od 0,1 kg i može da nosi maksimalnu težinu od 180 kg, podržava prebacivanje kg i lb, ispunjava navike upotrebe.
Jednostavan za upotrebu: nema prekidača ili dugmadi. Jednostavno se popnite na digitalnu ličnu vagu i odmah ćete imati merenje. Čak i bez upotrebe pametnog telefona, možete koristiti svoju telesnu težinu kad god želite. Kada povežete telefon sa digitalnom ličnom vagom, podaci će biti sinhronizovani sa aplikacijom.

USB punjenje: Profesionalna elektronska lična vaga koristi Bluetooth 4.0 čip, podržava Android 4.3 i novije verzije, iOS 8.0 i novije verzije i podržava Bluetooth 4.0 i novije. Digitalne lične vage možete koristiti 60 dana nakon jednog punjenja. U isto vreme, možete podesiti redovno merenje u aplikaciji. Ova vaga ima upozorenje o niskoj bateriji.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 123651185