Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

PHYLIAN PRO H15 Električna četkica,6 glava,ROZA BOJA

73 pregleda
0 želi ovaj predmet

PHYLIAN PRO H15 Električna četkica,6 glava,ROZA BOJA

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 Temeljno čišćenje zuba: PHILIAN PRO električna četkica za zube je zvučna četkica za zube koja pruža do 40.000 vibracija u minuti. Temeljno čisti zube i štiti desni, čak su i prostori između zuba savršeno čisti, a plak se takođe efikasnije uklanja.
Pet različitih režima četkanja: zvučna električna četkica za zube ima pet različitih režima četkanja sa različitim nivoima intenziteta, uključujući standardne opcije „Čisto“, „Osetljivo“, „Belo“, „Poljski“ ili „Nivo masaže“. Za osetljive desni i osetljive zube neophodno je nežno i temeljno čišćenje, a posebno se preporučuje režim čišćenja „Osetljivo“.
Tajmer za 2 minuta: ova zvučna električna četkica za zube takođe ima praktičan tajmer za isključivanje od 2 minuta, koji je jednostavan za korišćenje kako bi se osiguralo da se uvek pridržavate preporučene dnevne oralne higijene. Zubi su savršeno negovani i čisti za osećaj svežine
6 glava četkice za 18 meseci: dobićete ukupno 6 Dupont električnih glava četkice za zube, 1 zidni nosač za četkicu za zube i 1 putnu torbicu. Svaka glava električne četkice za zube se preporučuje za 3 meseca upotrebe, što vam daje 18 meseci bezbrižne upotrebe.
60 dana sa samo 3 sata punjenja: Jednokratno punjenje Sonic električne četkice za zube za odrasle i decu omogućava punu upotrebu do oko 7 nedelja (USB kabl za punjenje). Sonic električna četkica za zube sa IPKS7 vodootpornom je takođe moguća pod tušem.

K12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130116585