Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Multimedija sa rikverc kamerom,Touchscreen,BT,7 inca HD

257 pregleda
8 želi ovaj predmet

Multimedija sa rikverc kamerom,Touchscreen,BT,7 inca HD

Cena: 13.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ugrađeni bežični Apple Carplai i Android Auto: Samo se povežite sa svojim pametnim telefonom koji vam omogućava da pristupite navigaciji mape, telefonskim kontaktima, imejlu, obaveštenjima. Upućujte telefonske pozive, navigirajte, puštajte muziku uz pomoć Siri ili Google glasovnog asistenta. Učinite da budete bezbedniji bez potrebe da gledate u telefon dok vozite.

Telefon Mirror-Link: Podržava „stereo-telefonsku međuvezu“ sa većinom mobilnih telefona. Putem retrovizora, auto stereo će istovremeno prikazivati sadržaj sa ekrana vašeg mobilnog telefona, kao što su mape, filmovi, igre.

Bluetooth 5.1 i poboljšano iskustvo slušanja: Odgovarajte na važne telefonske pozive bez odvlačenja pažnje sa puta pomoću našeg stereo sistema koji ima hands-free bluetooth sistem, što omogućava lako uparivanje pametnog telefona (ugrađeni prozirni mikrofon)! Bežični audio stream preko bluetooth-a pruža stabilnu povezanost sa vašim pametnim telefonom ili bluetooth uređajem, Efflemour vam donosi vrhunsko iskustvo slušanja muzike!

Funkcija slike unazad: Opremljen je jedinstvenom kamerom za vožnju unazad sa 12 LED dioda, koja vam donosi jasniju udaljenost za noćni vid. 5-inčni ekran osetljiv na dodir će automatski prikazati sliku unazad kada stavite automobil u brzinu unazad. Učinite svoje svakodnevno kretanje unazad bezbednijim.

Nadograđeni ekran osetljiv na dodir: U poređenju sa otpornim ekranom na drugim stereo uređajima, Efflemour kapacitivni ekran ima veću osetljivost i tačnost. U međuvremenu, tradicionalna fizička dugmad su otkazana i potpuno dodirno rešenje dolazi na scenu. To u velikoj meri poboljšava iskustvo interakcije čoveka i računara. Sada možete osetiti svilenkasto gladak rad na ekranu automobila! Profesionalno podešen HD LCD ekran donosi vam odlično vizuelno iskustvo.

Višefunkcijski interfejs: Podržava USB disk i originalnu funkciju kontrole volana. Novi Tipe-C interfejs se može koristiti za brzo punjenje telefona.

Instalacija i ožičenje: Ovaj stereo je univerzalni dvostruki din standard sa veličinom za ugradnju 7,01 (D) k 2,56 (Š) k 3,94 (V) inča. Potrebno je samo da proverite da li originalni utor za instalaciju vašeg automobila odgovara istoj veličini. Neće biti problema sa kompatibilnošću u upotrebi sa pravilnom veličinom instalacije. Dobrodošli da pišete našoj službi za korisnike tako što ćete „kontaktirati prodavca“ na stranici za narudžbu ako vam je potrebna dodatna pomoć u vezi sa instalacijom i ožičenjem.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127062217