Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Monitor sa LCD ekranom / 1024x600 / 7 inch / Elecrow

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Monitor sa LCD ekranom / 1024x600 / 7 inch / Elecrow

Cena: 5.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Prenosivi monitor】7 inčni mini monitor sa LCD ekranom rezolucije 1024k600. IPS ekran sa većim vidljivim uglom i boljim kvalitetom slike.

【Jednostavna upotreba】Plug and plai, jednostavno kao priključivanje mikro USB kabla za dodir i napajanje, nije potreban drajver.

【Ekran osetljiv na dodir】 USB kapacitivna kontrola na dodir radi sa Raspberri Pi i Vindovs računarom, besplatnim drajverom, samo povežite ekran od 7 inča preko USB porta računara.

【Pi ekran】Može da radi sa Raspberri Pi, kompatibilan sa Raspberri Pi 5 4 3, BB Black, Banana Pi i drugim mini računarima.













DETALJI



Ovaj 7-inčni LCD (C) HDMI kompatibilan displej sa kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir podržava različite sisteme kao što su Raspberri Pi, Banana Pi, Banana Pro i BB Black da bi pružio Lubuntu, Raspbian i Angstrom slike visoke rezolucije od 1024×600. Osim toga, nadogradi se na IPS ekran sa većim vidljivim uglom i jasnijim efektom prikaza. Uopšteno govoreći, možete ga primeniti na Raspberri Pi, ekrane kompatibilne sa HDMI-om i druge mini računare ili čak računarske ekrane.
Ako ćete ga koristiti na Raspberri Pi Zero i BB Black, morate da kupite žicu za HD video vezu za upotrebu. Za Raspberri Pi Zero, takođe morate kupiti USB mikro kabl tipa A. Kada se upari sa Raspberri Pi, podržava Raspbian i Ubuntu za jedan dodir bez drajvera za dodir. Kao PC ekran, podržava Vindovs 10 / 8.1 / 8 / 7 za dodir u pet tačaka bez drajvera.
Za Vindovs 10/8.1/8 OS, ekran osetljiv na dodir podržava multi-touch do 10 tačaka. Za neke operativne sisteme Vindovs 7, ekran osetljiv na dodir podržava samo jedan dodir. Kada radite sa Raspberri Pi, trebalo bi da sami podesite rezoluciju LCD-a; u suprotnom, LCD ekran neće raditi. Kada radite sa BeagleBone-om, ovaj LCD modul se koristi samo za prikaz, tako da možete programirati najnoviju Angstrom datoteku slike direktno na ploču bez ikakvih promena. BeagleBone će očitati parametre ekrana 7-inčnog HDMI kompatibilnog displeja i automatski će postaviti rezoluciju na 800*480.




P30

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133302565