Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mini rashladna prenosiva klima 3u1

216 pregleda
7 želi ovaj predmet

Mini rashladna prenosiva klima 3u1

Cena: 1.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Multifunkcionalni hladnjak za vazduh: 3 u 1 multifunkcionalni, mini klima uređaj sa hlađenjem, vlaženjem i prečišćavanjem štiti vas od vrelog leta i uživa u letnjoj hladnoći.
Personal Space Conditioner: Prekidač sa jednim dugmetom, 3 brzine vetra, brzo hlađenje, ručno podešavanje smera vetra nagore i nadole da biste kreirali sopstveni lični prostor za hlađenje, omogućavajući vrelom telu da se lako ohladi.
Lični ovlaživač: Lični hladnjak vazduha prilagođava najnoviju tehnologiju hlađenja evaporativnom atomizacijom, sipajte malo ledene vode u rezervoar za vodu, uključite prenosivi hladnjak vazduha i izmaglica svežeg vazduha će se formirati u roku od nekoliko sekundi.
Prenosivi klima uređaj: Mali i prenosiv, lak za pomeranje, USB port se može puniti putem mobilnih uređaja za napajanje, USB rashladni uređaj veoma pogodan za dom, kancelariju, piknik na otvorenom i tako dalje.
Energijski efikasan i ekološki prihvatljiv: Ultra tihi lični klima uređaj ima ciklusne lampice u 7 boja i ne sadrži štetna rashladna sredstva. Štedi energiju i zdravo je. Doneće vam veselo raspoloženje i uživati u slobodnom vremenu, spavanju ili radnom vremenu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121228245