Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Masažer za ublažavanje bola i grčeva u mišićima,telu

91 pregled
5 želi ovaj predmet

Masažer za ublažavanje bola i grčeva u mišićima,telu

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

MAŠINA ZA SMANJENJE BOLA: Odličan uređaj za ublažavanje bolova koji možete koristiti kod kuće. Ako imate hronični ili akutni bol, samo pokušajte sa masažerom da ga ublažite. Ima tehnologiju simulacije ljudskog tela i mikrokompjutersku inteligentnu kontrolnu tehnologiju, koja može simulirati različite metode masaže. Pomaže u lečenju bolova u leđima, artritisa ili upale diska/zglobova, napetosti ramena i opuštanja mišića.
DO 12 REŽIMA: Multifunkcionalni tenzioni masažer sa 12 unapred programiranih režima masaže za ublažavanje bolova i mišića. Elektronski stimulator mišića mašine desetke može pomoći u ublažavanju bolova i grčeva u mišićima uzrokovanih mnogim bolestima. Stimulatori mišića su vaše moćno oružje protiv hroničnog bola.
PUNJIVA LITJUMSKA BATERIJA: Ugrađena moćna punjiva litijumska baterija-Ugrađena baterija obezbeđuje dugo neprekidno vreme korišćenja, a punjivi TENS uređaj znači da više ne morate da brinete o tim istrošenim AA baterijama! Pored toga, indikator nivoa baterije vas upozorava kada treba da punite, tako da nikada ne ostanete bez struje.
INTELIGENTNA FUNKCIJA OTKRIVANJA VEZE: Kada elektroda nije u kontaktu sa telom, izlazni intenzitet će automatski postati 0. Elektrodni jastučići pogodni za kožu - jednoliko provodljivi, ne iritiraju kožu i nisu podložni alergijama. Levi i desni kanali nezavisno kontrolišu izlaz. Pogodan je za dve osobe sa različitim delovima tela ili različitom snagom.
PRAKTIČNA DŽEPNA VELIČINA: Ovaj punjivi električni masažer mišića lako se nosi i nosi sa sobom, tako da možete uživati u opuštajućoj masaži bilo kada i bilo gde! Zaista, dovoljno je mali da stane u vaš džep, ali dovoljno moćan da opustite celo telo: koristite ga na leđima, kolenima, ramenima, gležnjevima, zglobovima i laktovima, što ga čini najmoćnijim oružjem protiv hroničnog bola

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129970349