Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Masazer za oci i migrenu sa toplotom / RENPHO Eyeris1

74 pregleda
2 želi ovaj predmet

Masazer za oci i migrenu sa toplotom / RENPHO Eyeris1

Cena: 6.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Compress to De-stress】 RENPHO masažer za oči nežno masira akupresurne tačke oko očiju. Izaberite između 2 intenziteta kompresije da biste opustili slepoočnice, ublažili napetost očiju i smanjili migrenu od celodnevnog rada i učenja kasno u noć. Napomena 1: Buka pri radu je manja od 45 dB, što je ekvivalentno zvuku šaputanja. Međutim, ako ga koristite na tihom mestu kao što je spavaća soba, kancelarija itd. , Možda ćete se osećati malo bučno
【Funkcija zagrevanja za blistave oči】 Ugrađeni jastučići za grejanje obezbeđuju umirujuće toplotne temperature između 104-107℉(40-42℃). Dobro je da ublažite naprezanje očiju. Napomena: Aparat za oči NIJE pogodan za one koji su bili podvrgnuti operaciji oka, stanju mrežnjače, katarakti, glaukomu, ženama sa lažnim trepavicama itd.
【Jednostavna kontrola i prenosivi dizajn】 Izaberite između 5 režima masaže koji kombinuju kompresiju, toplotu, vibraciju i muziku pomoću dugmadi na dodir. Masažer za čelo se može puniti preko USB-a i presavijati za 180° u dizajn na preklop radi lakšeg transporta tako da možete uživati u opuštanju očiju u kancelariji, putovanju ili gde god želite
【Imerzivna Bluetooth muzika】 Doživite umirujuću masažu očiju uz opuštanje muzike kako biste smanjili stres i omogućili bolji noćni san. Slušajte ugrađene umirujuće numere zagrejanog masažera za oči ili se povežite preko Bluetooth-a da biste pustili sopstvenu listu za reprodukciju (Bluetooth naziv: Eie Massager)











P3

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129579481