Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Led moderna zidna lampa 3000K

101 pregled
4 želi ovaj predmet

Led moderna zidna lampa 3000K

Cena: 1.880 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Moderne zidne lampe】 Zidna svetiljka je dizajnirana u kvadratnom obliku od mat aluminijumskog materijala, što čini da su zidne lampe glatkije, antikorozivne, bez rđe, čime se povećava njegova izdržljivost. Dizajn crnih zidnih svećnjaka je jednostavan i moderan, pogodan za sve vrste stilova dekoracije.
【Vodootporan IP65】 IP65 visok nivo vodootpornog standarda u LED modernim zidnim svećnjacima. Bez brige za kišu i sneg. Komplet od 2 crne zidne svijećnjake savršen za unutrašnje ili spoljašnje zidove, TV zid, hotel, balkon, hodnik, stepenište.
【Zamenljiva G9 sijalica】 Moderni zidni svijećnjaci UL sertifikat, LED uštede energije i ekološki prihvatljivi, abažur se može direktno ukloniti, bežične lampe za zidnu unutrašnjost su zamenljiva G9 sijalica, 380LM, 3000 Kelvina (toplo bela). Takođe može zameniti lampu sa većom snagom koja ne prelazi stakleni poklopac.
【Pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu】 Unutrašnje/spoljašnje zidne svećnjake mogu se montirati vertikalno ili horizontalno kako bi odgovarale dekoru. Takođe je pogodan za spoljašnju / unutrašnju upotrebu kao što su dnevni boravak, spavaća soba, balkon, hodnik, kupatilo, izložbena sala, bar, kafić, galerija, park, bašta itd.





2 komada na stanju.



P3

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129584117