Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LEPULISE F4 PRO vaga za telesnu mas i mišićnu masu,15me

57 pregleda
1 želi ovaj predmet

LEPULISE F4 PRO vaga za telesnu mas i mišićnu masu,15me

Cena: 6.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

【15 osnovnih telesnih merenja】Izmerite i zabeležite 15 važnih vrednosti telesne kompozicije, uključujući težinu, telesnu masnoću, procenat telesne masti, visceralnu masnoću, potkožnu masnoću, procenat vode, BMI, koštanu masu, mišićnu masu, bazalni metabolizam, itd. shvatite svoje fizičko stanje na vreme i pružite vam smernice kako da budete zdravi. Pored toga, digitalna vaga za kupatilo nudi i analizu pulsa i srčanog indeksa kako bi zaštitila zdravlje vašeg srca.
【Sinhronizacija sa aplikacijama za fitnes】Skala telesne masti sa ekranom automatski sinhronizuje podatke sa vašim pametnim telefonom, aplikacija pruža detaljne grafikone trendova sastava vašeg tela tokom dana, nedelja, meseci ili čak godina; Aplikacija može da radi sa APPLE Health, GOOGLE Fit i Samsung Health, tako da možete lako da pratite napredak indikatora zdravlja vašeg tela. (Aplikacija nudi onlajn pomoć za korišćenje, putanja: Nalog > Podešavanja > Pomoć)
【Veliki ekran i ugrađena memorija】 Za razliku od drugih vaga za ljude sa telesnom masnoćom i mišićnom masom, naš pobednik testa telesne vage ima integrisani algoritam koji može prikazati vaših 8 merenja direktno na velikom AV ekranu u boji. A naša vaga može da skladišti 100 skupova podataka. Oba mogu da rade nezavisno od mobilnog telefona, što čini merenje praktičnijim. Nakon povezivanja na APP, podaci se mogu sinhronizovati sa mobilnim telefonom.
【Pametna vaga za celu porodicu】Ova fitnes vaga za telesnu masnoću vam omogućava da kreirate do 24 profila članova za praćenje više korisnika, dovoljno pametna da automatski otkrije ko stane na nju, svaki korisnik povoljno prima podatke na sopstvenim uređajima. . Režim za bebe vam omogućava da pratite najmlađe članove. Idealan za porodicu i prijatelje, bodibildere ili svakodnevnu upotrebu.
【ITO obložena čvrsta elektroda】Ažurirana platforma je prekrivena ITO premazom, mnogo većom površinom senzora od senzora metalne elektrode. U poređenju sa drugim tipovima senzora, vaša stopala ne zahtevaju kontakt ili odgovaraju ovim senzorima mišićne skale telesne masti, što obezbeđuje tačna merenja

 k11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129981777