Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED ukrasne unutrašnje sijalice 15M,100 sijalica

72 pregleda
0 želi ovaj predmet

LED ukrasne unutrašnje sijalice 15M,100 sijalica

Cena: 3.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.  


 【Naše unutrašnje božićne lampice koriste retro zelene kablove, od kojih svaki sadrži 10 bakarnih žica, tako da je otporniji na visoki napon】Retro LED božićno svetlo u 10 metara zelene bakarne žice (100 LED) + 5 metara kabla za napajanje. LED poklopac (prečnik 2,2 cm) koji kada se uključi veoma dobro raspršuje svetlo bez zaslepljivanja. Mrežno napajanje 220V sa izlazom od 31V, potrošnja električne energije 3,6v, veoma mala.
【Vrlo mala sijalica, sjaj je veoma pun】Svetla, KAO GROŽĐE, osvetljavaju vrlo malo, ali za veče uz sveće su odlična. Izgledaju kao one za jelku. BOJA: Toplo bela. Prelepo je nakon uključivanja struje noću. EU-nemački sigurnosni utikač od 31 V (bez strujnog udara, bez kratkog spoja)
【Prave sijalice za meko okruženje】mala lopta, tako da možete da ih postavite gde vam najviše odgovara, a da ne budu glomazne. Za stvaranje atmosfere na otvorenom za aperitiv u bašti (SAMO ZA SUNČANE DNE! ) i za stvaranje tople atmosfere u spavaćoj sobi u zatvorenom prostoru.
【Kada koristite daljinski upravljač, prvo pritisnite dugme "ON". Usmerite adapter za napajanje】DRŽITE HORIZONTALNO! Povežite napajanje, dekorativna LED bajkovita svetla će automatski pokrenuti režim rada bicikla 8. PS: Pritisnite "ON", pritisnite dugme "MODE" 7 puta, LED svetla će nastaviti da svetle stabilno, ako vam se ne sviđa razni trepćući modeli.
【TIMER FUNCTION】Pokažite na napajanje i pritisnite "ON", nakon što pritisnete dugme "TIMER" na daljinskom upravljaču (bela indikatorska lampica na adapteru za napajanje će postati plava), svetlo će biti uključeno 6 sati i isključeno za 18 sati.
【NAPOMENA】 Vodootporni dizajn LED bajkovitih svetala je ograničen na kišu i vlagu (IP44). NEMOJTE ga koristiti na otvorenom, jer ne može da odoli kiši. SPOLJNA UPOTREBA SAMO U SUNČANIM DANIMA (Molimo vas da ga vratite unutra na vreme nakon upotrebe! )

K13

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130497933