Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED svetlo USB punjivo,prenosno sa magnetom i daljinski

61 pregled
0 želi ovaj predmet

LED svetlo USB punjivo,prenosno sa magnetom i daljinski

Cena: 2.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 Podesiva osvetljenost i temperatura boje: U poređenju sa drugim svetlima, naše 5V bežično cevno svetlo može da dostigne 300 lumena, što je svetlije. LED stolna lampa je beskonačno prigušena i ima tri režima temperature boje (3000K, 4500K, 6000K). Pogodno za spavaću sobu / kupatilo / garažu / radni sto / unutrašnju / policu / zidnu vješanje itd. ? Maksimalno 72h dug vek baterije: Ugradite punjivu bateriju od 4000mah sa USB napajanjem, naše osvetljenje ispod ormarića može da radi 72h pri najnižoj snazi i 10h pri najvećoj snazi. 5 sati za potpuno punjenje. ? Easi Touch i daljinski upravljač: prolazni dodir za UKLJUČIVANJE/ISKLJUČIVANJE i temperaturu boje. Nastavite da dodirujete za neprekidno zatamnjenje. Daljinski upravljač se može koristiti za beskonačno zatamnjenje, podešavanje temperature boje, kontrolu vremena i pamti vašu poslednju postavku osvetljenosti. ? Jednostavna instalacija: Ova svetlosna šipka se može apsorbovati na naše magnetne držače i bilo koju drugu površinu od gvožđa i lako se odvojiti. Takođe, 2 jake kuke za prianjanje su uključene u paket, koje vam mogu omogućiti da zalepite nosač na drugu površinu bez magnetne sile. (Napomena: Kuke za lepljenje su veoma jake, tako da nema potrebe da brinete da će vam otpasti. Ali, budite pažljivi kada birate mesto za lepljenje, dalje od nestabilnih površina, poput farbe, tapeta i kože).

K8

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128743297