Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED stona lampa,touch,punjiva,prenosiva,dimabilna,savit

39 pregleda
1 želi ovaj predmet

LED stona lampa,touch,punjiva,prenosiva,dimabilna,savit

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

FANTASTIČNA PRIMENA LAMPE, MOŽETE JE NAPUNITI I PRENOSITI GDE ŽELITE. VRAT OD LAMPE JE SAVITLJIV, PA JE MOŽETE NAMESTITI KAKO ŽELITE, DIMABILNA, NA TOUCH-DODIR,3 MODA 8 NIVOA OSVETLJENJA! Ako Vas zanima pročitajte ceo opis o lampi i bićete sigurni da je u pitanju multipraktična lampa odlicnih karakteristika.

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.  

【Multifunkcionalna stolna lampa】Ova stolna lampa dolazi sa 2 držača za olovke, koja mogu da čuvaju kancelarijski materijal i održavaju radnu površinu urednom i urednom; držač mobilnog telefona je pogodan za postavljanje mobilnog telefona i gledanje video zapisa; fleksibilni guski vrat se može proizvoljno savijati kako bi usmerio svetlost ka svetlosti koju želite da bude svetla bilo gde.

【Zaštita očiju-3 režima i 8 nivoa osvetljenosti】Svetlo za sto ima 3 režima osvetljenja (toplo svetlo, belo svetlo, toplo belo mešano svetlo), osetljivu kontrolu na dodir, 8 nivoa izbora osvetljenosti (dug pritisak: zatamnjenje bez stepena), light Soft, zaštita za oči, savršena stolna lampa za učenje, čitanje, kancelariju, šminku itd.

【Punjiva stolna lampa】 Kabl za punjenje je uključen u paket, koji se može koristiti za punjenje stolne lampe preko računara, mobilnog napajanja i postolja za punjenje. Može se koristiti daleko od utičnice, što je pogodnije za učenje, čitanje i kancelarijski rad.

【Prenosna lampa za čitanje i noćna lampa】Lampa je lepo dizajnirana, male veličine i male težine, dizajn fleksibilne cevi specijalnog oblika čini je sklopivom, štedi prostor i lako se prenosi, veoma pogodna za lampu za čitanje, noćnu lampu .

【Široka primena】 Lampa ima širok spektar primena: stona lampa, lampa za spavaću sobu, lampa za čitanje, noćna lampa, bežična led lampa, lampa za dnevno svetlo, kancelarijska stolna lampa, radna stolna lampa itd.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129543853