Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED RGB traka sa senzorom pokreta 3M HOUHUI

90 pregleda
2 želi ovaj predmet

LED RGB traka sa senzorom pokreta 3M HOUHUI

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


HOUHUI Nova poboljšana LED traka od 3 metra sa detekcijom pokreta - 2 kom
Senzor pokreta i senzor svetlosti – ugrađeni pasivni infracrveni senzor pokreta i svetlosni senzor za ljudsko telo, automatski se uključuje i isključuje ljudskom indukcijom svaki dan ili samo u mračnom okruženju. RGB boje – ima 16 miliona boja i može se izabrati 28 dinamičkih režima osvetljenja. Podešavanje osvetljenosti od 10% -100% - odgovara osvetljenosti osvetljenosti Jednostavan za korišćenje preko aplikacije i daljinskog upravljača. 3 režima - dugo svetlo + PIR detekcija pokreta + PIR noćni režim. 3 opcije upravljanja - aplikacija "duoCo strip", RF daljinski upravljač i senzor pokreta. Sa nadograđenim RF daljinskim upravljačem - koji je 360° i precizniji od IR. koristi se daljinski upravljač. Radna udaljenost je do 15 metara, jak signal prodire čak i kroz zidove, vrata i ormare. Tajmer za automatsko isključivanje - u "režimu senzora pokreta" i "noćnom režimu senzora", LED svetlosna traka se automatski isključuje nakon standardnih 30 sekundi bez kretanja. Muzička sinhronizacija - ugrađeni osetljiv mikrofon, boja LED svetla se menja sa LED LED svetlima koja menjaju ritam zvuka i muzike. Preporučljivo je koristiti ovu funkciju u "Alvais On Mode".

K9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129835209