Kutija za hranu sa grejačem (set) - Lucnch box

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kutija za hranu sa grejačem (set) - Lucnch box

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Epoc

Epoc

(46)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

75 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Kutija za hranu sa grejačem (set) - Lunch box


Set sadrži: Kutiju sa grejačem, torbu za nošenje, punjač 220V, punjač 12V (auto), plastičnu posudu, pribor za jelo, dve krpe i podlogu.



✅ 3-U-1 ELEKTRIČNA KUTIJA ZA RUČAK - Naša grejna kutija za ručak za automobil i kuću je dizajnirana za ljude koji su uvek u pokretu ili rade napolju, Električna kutija za ručak dolazi sa 2 različita utikača, koji se primenjuju na 12/24V i 110 /220V, možete ga koristiti u svom automobilu ili kamionu sa 12/24V utičnicom, takođe na bilo kojoj 110 utičnici, u kancelariji/kući/gradilištu.


✅ TOPLI ZDRAV OBROK BILO GDJE - Sada jednostavno uključite i zagrejte hranu pomoću kutije za ručak sa električnim grejanjem kod kuće/kancelarije ili u automobilu/kamionu. Dodali smo set pribora za jelo koji uključuje viljušku, kašiku i nož. Takođe smo dodali pakovanje leda napravljeno od 100% netoksičnih materijala bez BPA, hranu možete držati hladnom i svežom dok ne poželite da je zagrejete.


✅ PREMIUM KVALITET- Ova kutija za ručak sa električnim grejanjem je napravljena od PP materijala za hranu i nerđajućeg čelika; dizajniran je sa naprednom cirkulacijskom tehnologijom brzog grejanja od 70V koja zagreva hranu za nekoliko minuta. Ova nadograđena grejana kutija za ručak ima gumeni zaptivni prsten otporan na curenje, koji poboljšava nedostatak curenja hrane.


✅ 1,8L SUPER VELIKI KAPACITET -Ne brinite da više nemate dovoljno hrane, naša električna kutija za ručak je dizajnirana za ručak velikog kapaciteta. Kapacitet naše prenosive kutije za grejanje hrane je 1,8L. Koristite kutije za ručak sa električnim grejanjem da biste svuda uživali u toploj i zdravijoj domaćoj hrani

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, BEX, D Express, Lično preuzimanje

Prodavac

Epoc
Epoc (46)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

75 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133950217