Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Igracka za macke / Macija grebalica sa loptom

95 pregleda
1 želi ovaj predmet

Igracka za macke / Macija grebalica sa loptom

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima


【Kitti Plaiground】: Mesto za oslobađanje energije, opuštanje ili zadovoljavanje želje za češanjem, vaša maca će to zaista ceniti. Odlična alternativa da ostavite svoje mače samog bez oštećenja nameštaja.
【Beskrajni izvor zabave】: Dizajniran sa dve različite zadivljujuće igračke koje će zabaviti vašu mačku bilo da je mače ili starija mačka. Oni će se jako zabaviti tako što će igračke sa perjem i loptom gurnuti u bazu.
【Čvrsti izbor】: 44 cm visok, stojeći 26,5 cm k 34 cm. Ovaj elegantni stub za grebanje je opremljen sa 6 neklizajućih podloga, pogodnih za gole podove. Pomozite da se eliminiše damping i obezbedi sigurnost.
【Prirodni materijali】: [Prirodni materijal]: stub za grebanje je umotan užetom od sisala i pliš. Ekološki prihvatljivo mačje drvo je apsolutno bezbedno za ljude i mačke.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127343189