Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

HD Monokularni teleskop visoke rezolucije 10X42,305ft,1

55 pregleda
1 želi ovaj predmet

HD Monokularni teleskop visoke rezolucije 10X42,305ft,1

Cena: 6.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


【Monokularni teleskop visoke rezolucije 10X42】Naš HD monokularni teleskop, opremljen punim uvećanjem od 10k i FMC sočivom, nudi vam jasniji i svetliji pogled. Savršeno za planinarenje, lov, penjanje, posmatranje ptica, koncerte, posmatranje divljih životinja i pejzaža. Uvrnuti okular čini ovaj vrhunski monokular udobnim za upotrebu za svakoga i udobnim za one koji nose naočare. 【Potpuno optička staklena sočiva i slab noćni vid】Naš HD monokularni teleskop koji dolazi sa 16,5 mm BAK-4 -Prism i FMC potpuno višeslojni elementi sočiva, jača ključnu funkciju monokula. Monokularni teleskop koristi potpuno optička staklena sočiva, visoku propusnost svetlosti (visoka propusnost svetlosti dostiže i do 99,9%) svetle slike. Ugrađeni dizajn noćnog vida pri slabom osvetljenju pomaže vam da vidite stvari u uslovima slabog osvetljenja. (ne može se videti u potpunom mraku)
【Vodootporan, otporan na prašinu, monokular otporan na udarce】Ova HD vodootporna, otporna na prašinu, otporna na udarce monokularna, korišćena optika sa O-prstenom može da zaštiti sočivo od prašine/vlage/otpada, obezbeđujući živopisnu vodootpornu funkciju. Svesni smo da je britansko vreme veoma promenljivo, pa smo dizajnirali svu našu optiku da bude prikladna za sve vremenske uslove. (Napomena: Ne može se dugo koristiti po jakoj kiši niti je natopljen vodom).
【Lako za nošenje i korišćenje】Ovaj HD monokular teži samo 400 g i lako ga možete poneti bilo gde. Može se upravljati jednom rukom kako bi se postigao glatkiji, precizniji i trajniji fokus. Gumeni oklop sa prugama čini ga udobnim za upotrebu i sprečava da vam isklizne iz ruke.

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129869905