Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Gokoo SN93 SmartWatch-Pametni sat IP68

90 pregleda
1 želi ovaj predmet

Gokoo SN93 SmartWatch-Pametni sat IP68

Cena: 6.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

Pametni sat SN93 profesionalni fitnes pomoćnik za muškarce je izuzetno fokusiran na sport, sa 10 režima, trčanje, hodanje, vožnja bicikla, penjanje, košarka, skakanje, itd. Praćenjem niza sportova, pratite svoju sportsku putanju i pružite detaljne podatke o treningu da vam omogući da brzo izvršite prilagođavanja kako biste postigli svoje ciljeve vežbanja. Sve fitnes funkcije koje biste očekivali su ovde, ako ste simpatičan trener, to je za vas.
Pametni sat SN93 koristi najnovije senzore visokih performansi za precizno praćenje dinamičkog otkucaja srca, spavanja, pa čak i kiseonika u krvi, snima vaše podatke i prenosi ih u aplikaciju. Pametni sat Astrum SN93 vam pomaže da saznate više o svom zdravlju i trudite se da ga pratite. Prati san od 20:00 do 10:00 da bi pružio sveobuhvatnu analizu vašeg sna (dubok ili lagan san), pomaže vam da prilagodite navike spavanja.
Pametni sat SN93 ima HD IPS pun ekran osetljiv na dodir, metalni okvir, mekane silikonske kaiševe prijatne za kožu, dovoljne za udobno nošenje bilo gde. Prilagođene teme ili više od 100 različitih izuzetnih tema satova, izaberite bilo koju pozadinu koja vam se sviđa. Najjedinstvenija karakteristika: Sve funkcije se prikazuju u jednom interfejsu. Možete brzo da prebacite i izaberete sve funkcije koje želite u istom interfejsu, što SN93 pametni sat izdvaja od ostalih, stvarajući odlično korisničko iskustvo.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130156965