Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Gejmerske slušalice sa mikrofonom PXN KONLIN II,Headset

48 pregleda
0 želi ovaj predmet

Gejmerske slušalice sa mikrofonom PXN KONLIN II,Headset

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【7.1 Surround Sound 】-PKSN slušalice za računarske igre sa 7.1 Surround-Sound tehnologijom, sa odvojivim pletenim kablom od 3,5 mm ugrađenim u USB kontrolnu kutiju i ulazom za 3,5 mm, stvarajući polje za uranjanje bilo gde u polju igre, slušanje živog koncerta ili u sobi za ćaskanje, zvučnik od 53 mm nudi širi frekventni opseg, bogatija zvučna polja, višu definiciju i zvuk izuzetne vernosti, kompatibilan sa „Rainbov Sik“, „Call of Duti“, „Overvatch“ i „Fortress Night“ „PLAIERUNKNOVN'S BATTLEGROUNDS“ „LOL „ itd.
【Čelična mrežasta konstrukcija visoke čvrstoće】- Slušalice za igranje su ergonomski konstruisane, ultra-mekani jastučići za uši od memorijske pene i podstavljena traka za glavu od veštačke kože pružaju vrhunsku udobnost i dobru ventilaciju, pune čašice za uši su napravljene od meke memorijske pene Napravljene da smanje sluh oštećenja i vrućeg znoja, traka za glavu i štitnici za uši ne osećaju nikakvu nelagodnost čak ni nakon dugih igranja. Lagana čelična traka za glavu koja se može uvlačiti obezbeđuje stabilno pristajanje za sve veličine glave.
【Kompatibilno sa više platformi】: Profesionalne slušalice za igranje za PC igrice, kompatibilne sa PC (Vin 7, Vin 8, Vin10), PS4, Mac, Svitch i drugim uređajima sa USB/3,5 mm audio portovima. PKSN USB slušalice za igre usvajaju funkcija bez drajvera i može se koristiti direktno uključivanjem slušalica. Takođe možete preuzeti PKSN audio drajver i prilagoditi ga svom omiljenom zvučnom efektu, pogodnom za 7.1 surround zvučne efekte.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128530493