Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Garmin eTrex Vista HCX

166 pregleda
0 želi ovaj predmet

Garmin eTrex Vista HCX

Cena: 13.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Beki57

(35)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

81 pozitivna ocena

Žitorađa, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Garmin eTrex Vista HCX
Uredjaj je malo korišćen - stajao na polici.
Uz uredjaj, koji je u besprekornom stanju, ide futrola sa držačem za opasač, i rutabilne pešačke i auto-navigacione mape City Navigator EU NT za 2024 godinu, Adria Route na microSD karticama. Na fotografijama se može videti da je mapa CN EU u uredjaju, a AR zakačena za masku uredjaja sa prednje strane.
U uredjaj su kao sopstvene POI ubačeni radari za merenje prekoračenje brzine i kamere za prolazak kroz crveno za celu EU. Jezik uredjaja : hrvatski.
Ni duboko lišće ni kanjoni ne smetaju robusnom eTrex Vista HCx. Njegov prijemnik visoke osetljivosti drži GPS signal u najtežim okruženjima. Ovaj ručni navigator ima svetli ekran u boji, barometarski visinomer, elektronski kompas, slot za microSD™ karticu i automatsko rutiranje gdje god vas avantura odvede. Dodavanje karata lakše je nego ikad sa slotom za microSD karticu Viste HCx. Praktično uključite opcije unaprijed učitane microSD kartice s podacima MapSource® za izlete kopnom i morem. Samo umetnite MapSource karticu s detaljnim kartama ulica i Vista HCx će vam dati detaljno uputstvo do vašeg odredišta. Slot za karticu nalazi se unutar vodootpornog kućišta za baterije, tako da ne morate brinuti da ćete je skvasiti. Vodootporan, tako da može izdržati vremenske uslovee ili slučajno uranjanje u vodu.
Oštar ekran od 256 boja čitljiv i na sunčevoj svjetlosti olakšava razlikovanje detalja karte — plus, izgleda fantastično. Brza USB veza s PC tako da možete preneti putne tačke i druge podatke na svoj računar.

Uz uređaj ide nosač za vetrobransko staklo automobila i kabl za napajanje iz upaljača 12V.

Slanje nakon uplate na tekući račun postexpressom , CC paket ili lična kupoprodaja.

Moguća zamena za elektronski uređaj flipper.


--- 09.11. 21:12 prodavac je promenio načine slanja ---


--- 20.11. 19:40 prodavac je promenio načine slanja ---


--- 22.04. 19:01 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

ZA SVAKI KUPLJENI PREDMET ŠALJEM NA ZAHTEV PRODAVCA VIDEO SNIMAK KUPLJENOG PREDMETA. DA NE BI BILO "JA SAM MISLILA,JA SAM MISLIO...JA SAM VEROVALA, JA NISAM VEROVALA..." NE ULEPŠAVAM FOTOGRAFIJE PREDMETA, TO ŠTO VIDITE TO I KUPUJETE.TRUDIM SE DA OPIS BUDE DETALJAN. JER PRE SVEGA I JA SAM KUPAC, PA TEK ONDA PRODAVAC.
NEMA LIČNOG PREUZIMANJA SEM KOD ONIH PREDMETA KOD KOJIH JE NAVEDENA TA OPCIJA KAO MOGUĆA. U TOM SLUČAJU, PREDMET PRVO LIČNO POGLEDAJTE PA ONDA KLIKNITE NA KUPUJEM,A NE OBRNUTO. JER ZA PIŠMAN EFENDIJE SLEDI NEGATIVNA OCENA, ZBOG POVRAĆAJA PROVIZIJE. Lično preuzimanje u Beogradu.
--- *NE ŠALJEM POUZEĆEM* ----
POŠTUJTE LIMUNDO ROKOVE!

Prodavac

Beki57 (35)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

81 pozitivna ocena

Žitorađa, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126265929