GAN Robot, Robot za sklapanje Rubikove kocke

90 pregleda
1 želi ovaj predmet

GAN Robot, Robot za sklapanje Rubikove kocke

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Vasilije-8

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

46 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

GAN Robot 2.0, mašina za rešavanje kockica, automatski rešivač zagonetki i rešavač, kompatibilan sa kockama brzine GAN 356i2 iplai2 Smart Cube i sa najnovijom verzijom CubeStation aplikacijom

UMISLENO, DOGAĐENO: Ne znate kako da rešite magičnu kocku? GAN Robot vam štedi mozak. Povežite se sa aplikacijom Cube Station i rešite jednostavnim klikom. Podržite GAN 356 i (i više GAN kockica u budućnosti).

FOKUS NA REŠAVANJE, A NE SKRAMBLJANJE: Scramble je toliko dosadan, zašto ga ne biste dali GAN Robotu? Savladava 43 kvintilionske vrste permutacija, besprekorno kombinovane sa APP -ovim načinom obuke i bitke.

PROIZVOD BUDUĆE INTELIGENCIJE: Kocka se može prepoznati u bilo kom smeru u koji je stavljena, a Robot trenutno daje najbolji algoritam. Podržite dvostruke kocke za OLL, PLL ili određenu praksu kodiranja.

DIZAJN ZA POVOLJNOST: GAN Robot je sklopiv i prenosiv sa stolom otpornim na klizanje, protiv klizanja; Ima 5 kandži koje čvrsto hvataju kocku i precizno se okreću, te dugme za jednostavno preuzimanje vaše kocke.

OSTANITE VEZANI SA GAN CUBE: Odabirom prodavnice GAN Cube birate najuspešniji svetski brend kockica. Ne brinite o nedostatku delova ili neprijatnom iskustvu, naš CS tim će vas učiniti zadovoljnim.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Vasilije-8 (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

46 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106360457